8 octombrie, ora 19:18

Soarele a intrat pe 8 octombrie, ora 19:18  în Poarta 57 -Poarta Clarităţii Intuitive. Cel blând

Expunere majoră in absenta 57 si 51: porţile 20, 25, 10, 34 suspendate sau latente.

Potenţial:

57-20 Canalul Undei cerebrale (nedefinit ), Descriptor principal: Împuternicire  ,

57-10 Canalul Formei perfectionate (nedefinit) – Descriptor principal: Auto-Împuternicire,

51-25 Canalul Initierii (nedefinit), Descriptor principal: Împuternicire,

Tocmai am început o săptămână care poate aduce la suprafaţă multe preocupări legate de ziua de mâine, frica legată de ceea ce ne rezervă viitorul. Suntem făcuţi conştienţi de riscuri şi frământaţi de nesiguranţă pentru că nu ştim dacă suntem echipaţi şi dacă avem ceea ce ne trebuie pentru a intui corect cum să facem faţă şocurilor.

Şocurile sunt acele experienţe prin care viaţa ne întoarce către noi înşine, către vindecarea noastră şi acceptarea a ceea ce este. Şocul poate fi o resursă incredibilă prin care să devenim mai conştienţi, prin care să trezim la viaţă inteligenţa corpului.

Se întâmplă să treacă săptămâni fără să mă uit la tranzitul zilei, dar sunt acele momente în care corpul meu ştie cât de importante sunt anumite situaţii pentru propria mea capacitate de supravieţuire (fiind un posesor inconştient de poartă 57 şi 51 în Design 😊), simţind semnificaţia lor şi percepând cum corpul îşi extrage resursele din îndrăzneala de a trece prin şoc.

Luni, 9 octombrie, în timpul unei constelaţii pe Mandala pe care o facilitam, am simţit că este o astfel de zi în care corpul, recunoştea această temă şi ce să vezi? Este tema săptămânii RAVE 8-14 octombrie.

Poate părea de speriat toată această colecţie de frici care ies la iveală, dacă nu în noi, măcar în jurul nostru. De fapt, tranzitul lunii octombrie oferă oportunitatea de a finaliza un ciclu de creştere şi de a recunoaşte transformările necesare pentru a pune fricile noastre în parametrii corecţi.

Tranzitul aduce această imensă posibilitate de a le transforma şi de a le înapoia transgeneraţional acolo unde le este locul, astfel încât să nu mai ducem ceea ce nu este al nostru.

Mai mult decat atât, mediul nodal (P32/P42) ne cere să folosim memoria celulară pentru a creşte şi pentru a încheie şi finaliza cicluri de tipare repetitive care nu şi-au găsit finalul în generaţii anterioare, pentru că atunci ar fi pus în pericol supravieţuirea familiei.

Mai ales pe 21 octombrie este un tranzit care poate susţine transformări majore ale responsabilităţii noastre –si  atunci este programat următorul workshop Radiant Alchemy de Constelaţii şi Human Design.

Este atât de dificil să ne imaginăm cum putem transforma şocul într-o energie care să ne împământeze şi să devină o resursă pentru designul nostru şi, implicit, pentru sistemul nostru de familie, pentru că suntem mereu parte a ceva mai mare. Acesta este unul dintre miracolele constelaţiilor sistemice, care aduc în concret, într-o formă palpabilă care poate fi „văzută cu ochii„ şi „simţită cu sufletul”, ceea ce mintea nici nu poate să cuprindă.

Nu cred că voi înceta să mă minunez de modul în care „programul” (mişcarea astrelor) se transpune în viaţa noastră, pentru a ne ajuta să ne vindecăm şi să curăţăm presiunile inutile asupra designului nostru, presiuni care fac foarte dificilă folosirea Strategiei şi Autorităţii (procesul prin care luăm decizii corecte). Ca de multe ori, după ce am văzut aceste forţe, mă întrebam dacă cu mintea aş fi putut să îmi imaginez cum anume îţi poţi găsi putere şi stabilitate din şoc.

Ra Uru Hu spunea adesea că oricât de strălucitoare ar fi, mintea nu va putea să îşi imagineze potenţialul Designului tău, nu va putea să îşi imagineze cum poate funcţiona crucea Încarnăriii tale, dar poate fi un traducător al ceea ce trăieşti atunci când îţi urmezi designul.
Prin urmare, dragă cititorule, ce simţi acum în corpul tău? Simte acum şi lasă minrea să înteleagă mai pe urmă, când vine vremea ei!

Distribuie, dacă acest articol te-a ajutat. Iţi multumesc!

Tranzitele ne afectează pe toţi diferit, în funcţie de Designul nostru. Poţi folosi “Starea vremii” pentru a observa impactul în contextul Designului tău, pentru a observa impactul asupra mediului în care trăim cu toţii sau, „mistic, pentru a deveni parte a totalităţii, uitându-te la fiecare zi, ca la o nouă generaţie care se naşte în lume”(Ra Uru Hu) .

Urmareste-ne pentru informatii gratuite sau alatura-te grupului de facebook

Facebook

 Instagram

 YOUTUBE

Follow @lilianalutuhdro

Workshopuri de aliniere

RADIANT ALCHEMY

21-22 octombrie Bucuresti 

27 octombrie – ONLINE

ANALIZE HUMAN DESIGN

CURSURI de FUNDATIE

Perspectiva săptămânii RAVE
 • 57.1 Confuzie -51.1 Referinţă (8 octombrie, 19:18)

  Linia 1 Fii atent atunci când vrei să acţionezi, pentru ca Linia 1 este ziua în care să îţi faci mai degrabă temele, să fii cameleonul care cercetează, care vede fără a fi văzut. Este mai degrabă perioada în care să începi să simţi, să observi tranzitul şi să “te aşezi” confortabil în această energie a tensiunii de a lua în cosiderare toate aparentele mărunţisuri importante pentru fiecare.

 • 57.2 Purificare -51.2 Retragere (9 octombrie 18:04)

  Linia 2 –  Mai ales dacă eşti mai expus acestui tranzit, aceasta este ziua în care apare oportunitatea, dacă ţi-ai făcut temele, dacă ţi-ai găsit naturaleţea. Este ziua în care ceilalţi te pot observa şi să te cheme spre a exprima constientizare intuitiva.

 • 57.3 Ascuţime -51.3 Adaptare (10 octombrie, 16:52)

  Linia 3 – Este cea mai periculoasă zi a săptămânii RAVE pentru că este ziua în care apar “ciocniri”, există impact, unde poţi fi şocat sau rănit. Te loveşti de o persoană sau de ceva si brusc apare constientizarea acuta care iti permite sa iesi dintr-un soc pe care nu aveai cum sa il prevezi, dar cauia i te poti adapta … daca esti prezent.

 • 57.4 Regizorul -51.4 Limitare (11 octombrie, 15:37)

  Linia 4 – Este ziua în care poate exista externalizare, pentru că există deja fundaţia. Aduce atributul sociabilităţii, al prieteniei, al influenţei asupra celor apropiaţi. Ziua poate aduce oportunitatea gestionarii intuitive a relatiilor cu ecilalti pentru a-ti asigura supravietuirea.

 • 57.5 Progresie – 51.5 Simetrie (12 octombrie, 14:22)

  Linia 5 – Zi plină de proiecţii, speculaţii legate de tot şi de toţi. Este ziua în care se pierd cel mai uşor reputaţiile dacă nu ai nimic practic de oferit, adica capacitatea de a recunoaste forma care paote ajuta si colectivul sa supravietuiasca.

 • 57.6 Utilizare –51.6 Separare (13 octombrie, 13:06 – 14 octombrie, 11:48)

  Linia 6 – Este ziua în care te odihneşti şi în care încerci să vezi din perspectivă lucrurile şi să obţii întelegerea că in unele situatii constientizarea nu va  face posibila recificarea si indraneala de a fi mai buni trebuie sa astepte momentul si experienta in care cosntientizarea paote fi utilizata. Este ziua în care să te desprinzi şi să te detaşezi de ceea ce ţi s-a întâmplat în celelalte 5 zile. Dacă ai sub 30 de ani, poate fi ziua crizelor, a „belelelor” în care te-ai aruncat cu capul înainte cu curaj in situatii in care nu-ti foloseste la nimic ca „stii” sau ziua „lasă-mă în pace, sunt prea obosit”, dacă ai trecut de acea vârstă.

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

O postare distribuită de Liliana Lutu Coraci HDRO (@lilianalutucoracihdro)