Termeni si conditii

TERMENI SI CONDITII

 

Vizitarea, folosirea, sau comandarea serviciilor vizualizate pe site-ul www.humandesignro.ro implica acceptarea Conditiilor de utilizare ce vor fi detaliate mai jos. Pentru folosirea in bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a Termenilor si Conditiilor.

www.humandesignro.ro este administrat de PFA LUTU CORACI LILIANA MARIA cu sediul in Str. Baltita nr.4, bl.B26, ap.24, Bucuresti, F40/74/2016, CUI 35948739.

Ne rezervam dreptul de a efectua modificari ale acestor Termeni si Conditii precum si orice modificari ale site-ului www.humandesignro.ro fara o notificare prealabila. Accesand pagina Termeni si Conditii, puteti citi intotdeauna cea mai recenta versiune a acestor prevederi.

Obligatiile dumneavoastra de inregistrare:

Pentru a putea beneficia de serviciile oferite prin intermediul www.humandesignro.ro, va trebui sa furnizati anumite date personale, conform solicitarii specifice ce se va primi pentru fiecare serviciu in parte.

In utilizarea serviciului, declarati ca veti furniza informatii reale, corecte, actuale si complete despre dumneavoastra.

In situatia in care consideram ca aceasta obligatie a fost incalcata, ne rezervam dreptul de a va bloca accesul la utilizarea serviciului, pe perioada determinata sau nedeterminata, fara nicio notificare prealabila.

Protectia datelor private si Politica de confidentialitate

Conform cerinţelor Regulamentului General de Protectie a  Datelor Personale CE 679/2016 www.humandesignro.ro  are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră.

Scopul colectării datelor este exclusiv de a furniza serviciile contractate prin intermediul site-ului si de a finaliza tranzactia initiata de client. Acestea nu vor fi comunicate unui tert. Se vor colecta exclusiv datele strict necesare furnizarii serviciului, conform formularului/solicitarii specifice fiecarui serviciu.

Aveti dreptul de a va opune prelucrarii datelor dumneavoastra personale. Refuzul dvs. determină imposibilitatea furnizarii acestui serviciu.

Nu va vom trimite oferte publicitare sau informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de WWW.HUMANDESIGNRO.RO .

Conform Regulamentului General de Protectie a  Datelor Personale CE 679/2016, beneficiaţi de dreptul de opozitie, de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a fi uitat şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor. Datele dumneavoastra vor fi sterse automat dupa o perioada de timp.

Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, transmisa prin intermediul formularului de contact de pe WWW.HUMANDESIGNRO.RO  sau transmisa la adresa de emil prin intermediul careia s-a purtat corespondenta.

Datele dumneavoastră nu vor fi transferate într-un alt stat sau unui alt operator.

Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informaţi cât mai curând posibil.

Datele cu caracter personal vor putea fi dezvaluite fara consimtamântul dumneavoastra în caz de litigii/dispute privind fraudele la plata catre catre institutiile/entitatile abilitate conform Legii.

In conformitate cu dispozitiile Regulamentului General de Protectie a  Datelor Personale CE 679/2016 aveti urmatoarele drepturi,:

1) Dreptul la informare

2) Dreptul la acces la

3) Dreptul la opozitie

4) Dreptul la rectificare,

5) Dreptul de a fi uitat

6) Dreptul de a iti retrage consimtamantul

4) Dreptul la portabilitatea datelor

Pret si modalitati de plata:

Pretul de achizitie prezentat pe site/comunicat in baza unei cereri  este pretul final de vanzare

Plata produselor se efectueaza prin credit/debit card la plasarea comenzii online.

Sunt acceptate cardurile sub marcile VISA, VISA ELECTRON, MASTERCARD si MAESTRO eliberate de bancile din Romania. Acest mod de plata nu presupune nici un comision suplimentar. In momentul platii pentru asigurarea protectiei tranzactiilor, transmiterea datelor confidentiale se face direct prin intermediul procesatorului de plati catre banca, folosindu-se un certificat SSL. Informatiile de plata nu sunt in nici un moment stocate pe serverele WWW.HUMANDESIGNRO.RO. Banca si procesatorul de plati sunt singurele institutii care intra in contact cu informatiile de plata, iar acestia ofera o garantie totala.

Informatii privitoare la livrare:

Livrarea produselor/serviciilor achizitionate se efectueaza in 2 etape. Initial se plaseaza comanda si se proceseaza plata de catre procesator si banca. Dupa parcurgerea celor 2 etape confirmarea platii este trimisa furnizorului. Imediat dupa parcurgerea acestei etape furnizorul va trece la prestarea serviciului urmand ca rezultatul final ori serviciul in sine sa fie pus la dispozitia utilizatorului in termenul prevazut pentru fiecare comanda/serviciu in parte.

In acest sens prevaleaza corespondenta comerciala purtata intre utilizator si furnizor cu privire la termenii si conditiile furnizarii serviciilor.

Drepturile de autor (Copyright)

Intregul continut al site-ului www.humandesignro.ro, incluzand, texte, imagini, grafice, elemente de grafica web, scripturi si orice alte date, este proprietatea PFA LUTU CORACI LILIANA MARIA sau a furnizorilor sai si este protejat conform Legii drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris a oricaror elemente de pe site-ul www.humandesignro.ro, sau a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare. Pentru a reclama drepturile de proprietate intelectuala puteti folosi adresa de email liliana@humandesignro.ro

Responsabilitati privind produsele

WWW.HUMANDESIGNRO.RO nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta responsabila pentru orice pagube aparute prin folosirea produselor/serviciilor achizitionate prin intermediul acestui site, in alte scopuri decat cele mentionate. In conformitate cu dispozitiile OG 130/2000 returnarea serviciilor achizitionate de pe siteul www.humandesignro.ro nu se poate efectua.

Litigii

Prin folosirea,vizualizarea sau cumpararea produselor/serviciilor de pe acest site, utilizatorul a luat la cunostinta asupra faptului ca legile romane vor guverna Termenii si Conditiile de mai sus si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizator si WWW.HUMANDESIGNRO.RO. In cazul unor eventuale conflicte intre WWW.HUMANDESIGNRO.RO   si clientii sai, se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila in minim 30 de zile lucratoare.

Daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat de instanta competenta de la sediul WWW.HUMANDESIGNRO.RO, in conformitate cu legile romane in vigoare.

Diverse

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. O data cu lansarea comenzii, clientul accepta fara obiectiuni Conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat.

Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii clientul isi asuma in totalitate drepturile si obligatiile ce decurg din cumpararea din magazinul virtual www.humandesignro.ro.

 

POLITICA DE RETUR

Conform dispozitiilor Ordonantei de Guvern nr.130/2000, privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta, anumite produse si servicii se pot returna de catre utilizatori in conditiile prevazute de lege in termen de 10 zile lucratoare de la:

  1. a) pentru produse, de la data primirii lor de către consumator;
  2. b) pentru servicii, din ziua încheierii contractului;

Prin contract la distanta se intelege contractul de furnizare de produse sau servicii incheiat intre un comerciant si un consumator, in cadrul unui sistem de vanzare organizat de catre comerciant, care utilizeaza in mod exclusiv, inainte si la incheierea acestui contract, una sau mai multe tehnici de comunicatie la distanta.

Dreptul de renuntarea la cumparare nu se aplica in cazul persoanelor juridice.

Conform dispozitiilor Ordonantei nr. 130/2000, consumatorul nu poate denunta unilateral urmatoarele tipuri de contracte, cu exceptia cazurilor in care partile (consumatorul si comerciantul) au convenit altfel:

  1. a) contracte de furnizare de servicii a caror executie a inceput, cu acordul consumatorului, inaintea expirarii termenului de 10 zile lucratoare;
  2. b) contracte de furnizare de produse sau servicii al caror pret depinde de fluctuatiile cursurilor pietei financiare care nu pot fi controlate de comerciant;
  3. c) contracte de furnizare a unor produse executate dupa specificatiile consumatorului sau a unor produse distinct personalizate, precum si a acelora care, prin natura lor, nu pot fi returnate sau care se pot degrada ori deteriora rapid;
  4. d) contracte de furnizare a inregistrarilor audio, video sau a programelor informatice, in cazul în care aceste inregistrari sau programe informatice au fost desigilate de catre consumator;
  5. e) contracte de furnizare a ziarelor, periodicelor, jurnalelor magazin;
  6. f) contracte de servicii de pariuri sau loterii;

Raportat la prevederile anterior enuntate, avand in vedere ca executarea contractului este imediata, la plasarea comenzii, PRODUSELE/SERVICIILE ACHIZITIONATE DE PE SITE-UL WWW.HUMANDESIGNRO.RO NU SUNT SUPUSE POLITICII DE RETURNARE.

Pentru orice detalii sau neclaritati va rugam sa ne contactati pe email sau la unul din numerele de telefon afisate pe www.humandesignro.ro

 

Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy
Youtube
Consent to display content from - Youtube
Vimeo
Consent to display content from - Vimeo
Google Maps
Consent to display content from - Google