Analize Human Design 

Redescoperã-te şi trãieşte-ţi unicitatea!

Incepator in HUMAN DESIGN?

PRIMII PASI

Dacă eşti la început de drum şi vrei să afli ce îţi poate spune despre tine sistemul Human Design găseşti mai jos cele două direcţii spre care te poţi îndrepta. Analiza individuală RAVE  care îti prezintă în profunzime elementele unice designului tău şi Workshopul Trăieşte-ţi designul!, care îţi aduce şi elemente care te pot ajuta sa înţelegi interacţiunile designuluii tău cu ceilalţi, reprezintă paşi complementari, care pot fi foarte utili împreună, însă experimentul tău poate începe cu oricare dintre ei.

Tot ce îţi trebuie pentru a începe este data şi ora naşterii tale, de a căror exactitate depinde acurateţea serviciilor Human Design pe care ţi le ofer.

LILIANA LUŢU-CORÂCI Analist si profesor Human Design

LILIANA LUŢU-CORÂCI Analist si profesor Human Design

Garanţia serviciilor oferite

Sunt primul profesionist certificat în România de către International Human Design School.  Sunt Ghid Living Your Design, cât şi Analist şi profesor Human Design,  Consultant de business BG5, astfel încât toate serviciile pe care le ofer respectă standardele şi rigorile şcolii internaţionale.

90 MINUTE
710 RON sau 510 RON*
Programare

Analiza individuală (Analiza de fundaţie) este principalul instrument de introducere în Human Design și în înţelegerea profundă a modului în care ești construit.  Vezi mai jos toate detaliile programării unei Analize de Fundaţie.

Analiza de fundaţie

Este cea mai importantă Analiză care îţi poate fi oferită, aceasta acoperind informaţiile esenţiale despre tine într-un mod personalizat designului tău. Este primul pas în înţelegerea designului tãu individual, alături de Workshop-ul “Trãieste-ti designul!”, şi precede orice alt tip de analizã în Human Design. Folosind informaţiile din analiza individuală îţi vei începe sau continua călătoria de auto-cunoaștere mai bine pregătit și mai conștient de provocările pe care le vei întâlni pe drumul tău.

*Analiza de fundaţie este una din analizele care presupun cel mai mare efort, cel mai mare volum de muncă şi timp pentru ca eu să mã pot conecta la un nivel profund cu graficul tău. Preţul corect al acestei serviciu este 710 RON. Cu toate acestea, pentru că îmi doresc ca acest serviciu să  poată aduce o contribuţie  în vieţile a cât mai multor oameni meniţi să întâlnească Human Design,  voi încerca să susţin şi să ofer şi preţul redus, cât de mult pot şi este corect pentru energia mea. Poţi astfel alege, atunci când te programezi la această analiza oricare din cele două preţuri consideri că este corect pentru tine .

Analiza presupune minim2-3 zile de pregătire a unei prezentări personalizate, unice graficului tău, care va acoperi următoarele teme:

 • Mecanica ta corectă, modul corect de interacţionare cu lumea şi de operare, astfel încât sã întâmpini cât mai puţinã rezistenţa (Tipul şi Strategia);
 • Autoritatea decizională (sursa deciziilor corecte) şi cum anume arată procesul decizional corect;
 • Definitia si darurile active din designul tău, precum si profilul tău (costumul genetic) care include partea la care ai acces conştient și cea la care nu ai acces conștient.

Dilemele designului tău şi modul în care mintea va interfera cel mai probabil cu adevărata ta natură (prin condiţionare), forţându-te să iei decizii într-o manieră greşită pentru tine. Analiza te va ajuta să identifici tiparele mentale condiţionate pentru a începe transformarea vieţii tale.

Durată: o sesiune de 90 de minute
Preţ: 710 ron sau 510 Ron

Include:

 • Sesiunea în sala de clasă online sau faţă în faţă
 • Suportul de prezentare
 • Inregistrarea audio a prezentării

În funcţie de designul tău, analiza poate dura 2 sesiuni și maxim 120 minute.

Alegând această analiză beneficiezi de 10% reducere pentru analizele avansate:

 • Revoluţia Solară
 • Analiza relaţională (dacă ai achiziţionat analiza fundaţională cu mine pentru ambele persoane)

programare

CURS SELF-PACED
LIVE 17sep-5nov
COST: 1600RON*

LYD este un curs certificat şi recunoscut de International Human Design School permiţându-ţi accesul la cursurile mai avansate.

Formatul unic SELF-PACED combinat cu sesiuni interactive online, iti ofera o experienta individualizata potrivita programului tau. Poti opta, deasemenea , pentru cursurile LIVE. 

 Traieşte-ţi Designul! este o experienţă transformatoare care poate reprezenta primul pas în experimentul tău Human Design.  Cursul poate să fie anterior sau ulterior unei Analize Fundaţionale RAVE. Este o incursiune în concepte de bază, centri, tipuri şi procese decizionale menită să te facă mai conştient de propria condiţionare şi de interacţiunea cu cei din jurul tau.  


 • Nu îţi ştii ora naşterii?–> citeste despre Rectificare graficului RAVE
 • Vrei o analiză pentru copilul tău –>verifică secţiunea Parenting & Human Design.

Rectificarea Graficului RAVE

Dacă nu îţi ştii cu exactitate ora naşterii şi apar variaţii ale graficului tău, programează o rectificare a acestuia înaintea Analizei fundaţionale. Citeşte mai jos detalii.

Acest serviciu este furnizat pentru un interval de variaţie al orei naşterii de maxim 3 ore. Dacă intervalul este mai mare şi doriţi o rectificare este necesară o solicitare separată.

Acest serviciu presupune realizarea unei analize a schimbărilor de grafic care apar în intervalul orar indicat de dumneavostra. Veţi primi un RAPORT care include un chestionar, iar răspunsurile pe care le furnizaţi pot indica  graficul RAVE necesar realizării unei Analize fundaţionale. Rectificarea graficului depinde exclusiv de posibilitatea de a vă recunoaşte în descrierile oferite.

Notă:

– Rectificarea graficului nu presupune identificarea orei exacte a naşterii

– Acurateţea rectificării depinde de răspunsurile dumneavoastră şi se limitează la ce este necesar pentru a realiza o analiză fundaţională. O mai mare precizie, necesară analizelor avansate, poate fi obţinută, în unele cazuri, prin alte metode de rectificarea a orei nasterii.

Preţ: 210 Ron
programare

SISTEMUL HUMAN DESIGN

Nu esti inca hotarit ce sa alegi?

Află gratuit care este graficul tău. Vei afla cum se numeşte tipul tău, strategia şi autoritatea decizionala, profilul tău.

Trimite-mi un email cu titlul “Graficul meu” la liliana@humandesignro.ro şi datele naşterii tale: data naşterii, ora naşterii, locul naşterii şi îţi voi trimite graficul tău

 Înscrie-te la Newsletter pentru a fi la curent cu cele mai noi evenimente


Află ce PRIM PAS ti se potriveste

Vezi inregistrarea Q&A-ului din 7 februarie 2023, ora 19:00, ONLINE

Comandă Raportul Tipului tău.  Vei afla care sunt componentele arhitecturii tale genetice şi elementele de bază ale designului tău.

80 RON
COMANDĂ

Ce este si ce contine

 • Acesta este un raport personalizat în care sunt identificate elementele designului individual şi descrierea Tipului, Strategiei, Aurei şi Autoritaţii decizionale prezente în această arhitectură genetică.Raportul este un suport excelent pentru Analiza individuală RAVE (analiza fundaţională), oferind informaţii care pot fi revizitate de ori de câte ori este nevoie in experimentul Human Design.

  Acest raport poate fi primul pas pentru cineva care doreşte să afle mai multe despre Human Design şi despre designul său şi este un cadou util pe care ţi-l poţi oferi ţie sau îl poţi oferi celor dragi.

  • COST: 80 RON
  • Livrat digital in format .pdf

Raportul NU ţine locul unei Analize individuale şi nu descrie componentele designului sintetizând specific activările tale individuale. Citeşte mai jos detalii despre analiza individuală (Analiza fundaţională).

SISTEMUL HUMAN DESIGN?

CE URMEAZA ?

Cost: 280 RON   Durata: 60 minute

Sesiune 1-1 - Detalii

Această sesiune pleacă de la acele aspecte pe care ai vrea să le îmbunătăţesti sau unde întâmpini dificultăţi în procesul tău de decondiţionare. In cadrul acestor întâlniri putem porni sau nu de la designul tău şi experimentul tău de decondiţionare şi vom folosi diferite instrumente pe care le-am dobândit de-a lungul practicii mele profesionale, inclusiv Human Design, Metoda constelaţiilor sistemice, tehnici de vizualizare şi reprezentare, pentru a deschide calea spre soluţiile care îţi aduc relaxare şi confort .

*În cazul în care doreşti prelungirea unei sesiuni, ora suplimentară costă 150 ron.

% reducere de 10% pentru abonament de 4 sesiuni

Poţi folosi aceste sesiuni fie pentru

– a aborda teme specifice identificate în Analiza ta fundaţională sau în experimentul tău

– a discuta cum aplici concret Strategia şi Autoritatea în viaţa de zi cu zi

– sesiuni de sacral, dacă eşti Generator

– a  identifica acele zone de rezistenţă interioară care te împiedică să îţi foloseşti Strategia şi Autoritatea

– a identifica şi lucra asupa tiparelor repetitive care îţi impactează viaţa ( acele situaţii în care te tot regăseşti şi unde te simţi lipsit de putere)

Durată: 60 de minute
Preţ: 280 Ron
Include:

 • Sesiunea fata in fata sau în sala de clasă online
 • Inregistrarea  sesiunii (la alegerea ta)
Cerinţe iniţiale:
Nu exista cerinte initiale. Daca alegi sa folosesti ca subiect experimentul tau de deconditionare, atunci este recomandata anterior o Analiză de fundaţie. 
Dacă alegi un abonament de 4 sesiuni poti beneficia de o reducere de 10%
programare

ABONAMENT de 4 sesiuni

Aceaste sesiuni pleacă de la acele aspecte pe care ai vrea să le îmbunătăţesti sau unde întâmpini dificultăţi în procesul tău de decondiţionare. In cadrul acestor întâlniri putem porni sau nu de la designul tău şi experimentul tău de decondiţionare şi vom folosi diferite instrumente pe care le-am dobândit de-a lungul practicii mele profesionale, inclusiv Human Design, Metoda constelaţiilor sistemice, tehnici de vizualizare şi reprezentare, pentru a deschide calea spre soluţiile care îţi aduc relaxare şi confort .

Abonamentul de 4 şedinţe îţi oferă avantajul de a avea ora ta de coaching rezervata la un interval regulat  care te sprijină constant în procesul tău de decondiţionare. Frecvenţa recomandată a acestor sesiuni este o dată la 2 săptămâni.

Astfel ai destul timp să poţi observa mai bine cum apar/se modifică în viaţa ta aspectele asupra cărora ne-am aplecat, să identifici puncte sensibile sau alte aspecte care iti creeaza dificultati.

Continuitatea procesului de coaching permite abordarea mai profundă a temelor designului tău şi posibilitatea de a potrivi mai bine sprijinul pe care ti-l ofer cu etapa în care te afli pe drumul de descoperire a naturii tale adevărate.

Poţi folosi aceste sesiuni fie pentru:

– a aborda teme specifice identificate în Analiza ta fundaţională sau în experimentul tău

– a discuta cum aplici concret Strategia şi Autoritatea în viaţa de zi cu zi

– sesiuni de sacral, dacă eşti Generator

– a  identifica acele zone de rezistenţă interioară care te împiedică să îţi foloseşti Strategia şi Autoritatea

– a identifica şi lucra asupa tiparelor repetitive care îţi impactează viaţa ( acele situaţii în care te tot regăseşti şi unde te simţi lipsit de putere)

*În cazul în care doreşti prelungirea unei sesiuni, ora suplimentară costă 150 ron.

Durată: 4 sesiuni de 60 de minute, o dată la 2 săptămâni (recomandat)
Preţ: 1000 Ron (redus de la 1120ron)

Pentru a beneficia de reducere plata sesiunilor se face in avans.

Include:

 • Sesiunea fata in fata sau  online
 • Inregistrarea audio  (la alegerea ta)
Cerinţe iniţiale:
Nu exista cerinte initiale. Daca alegi sa folosesti ca subiect experimentul tau de deconditionare, atunci este recomandata anterior o Analiză de fundaţie.
Costul acestui pachet este redus cu 10% fata de costul a 4 sesiuni individuale
programare

Cost: 650 RON*   Durata: 60 minute

In viaţa fiecăruia dintre noi există momente de turnură care sunt însoţite de decizii majore privind calea vieţii noastre. Cunoscând tabloul temelor şi interacţiunilor pe care le vei întâlni în aceste perioade, cunoscând schimbările de mediu și conştientizând impactul acestor forţe asupra ta, poţi rămâne mai ușor ancorat în procesul decizional corect pentru tine făcând mai puţin probabile deciziile luate din condiţionare.

Revoluţia solară

Aceasta analize îti oferă un “Raport meteo” al forţelor de condiţionare din mediul tău. Bazându-te pe strategia şi autoritatea decizionalã le poţi folosi în avantajul tău.

Vei afla informaţii despre experienţele cu care te vei întâlni cel mai probabil pe parcursul unui an şi a tipului de condiţionare pe care acestea le aduc (personală, educaţională etc).

Analiza include descrierea forţelor de condiţionare prezente prin intermediul persoanelor care apar în mediul tău și a forţelor de condiţionare conjuncturale. Presupune minim 7-8 ore de pregătire, datorită complexităţii ei.

Observarea acestor teme reprezintă un sprijin important în experimentarea cu designul tău.

Ciclul solar al unui an începe cu cca. 3 luni înainte de data naşterii. Data recomandată pentru o astfel de interpretare este în general înainte de data naşterii, dar nu mai devreme de data de începere a ciclului.

Durată: sesiune de 60 de minute
Preţ: 650 Ron
  Include:

 • Sesiunea în sala de clasă online sau faţă în faţă
 • Suportul de prezentare
 • Inregistrarea audio a prezentării
  Cerinţe iniţiale:

Această analiză nu reia informaţiile dintr-o Analiză fundaţională, dar se folosește de ele. Pentru cea mai bună experienţă, asigură-te că ai avut parte de o Analiză fundaţională profesională. Poţi găsi aici lista analiștilor certificaţi cu specializarea Individual Rave Analysis.

  Dacă am făcut împreună Analiza fundaţională, menţionează data acesteia în mesajul de programare și beneficiezi de 10% reducere pentru această analiză.

programare

Cost: 510 RON*   Durata: 50 minute

Revoluţia lui Saturn

Are loc în jurul vârstei de 30 de ani. Revoluţia lui Saturn marchează tranziţia la maturitate şi are o importanţă specială pentru profilele de linie 6 (3/6,4/6,6/2,6/3).

Această trecere complexa care marchează o perioadă de aproximativ 20 de ani, până la revoluţia lui Chiron, este detaliată în cadrul analizei.

Din momentul revoluţiei lui Saturn este nevoie să înveţi să utilizezi un nou set de resurse in viaţa ta pentru a trăi experienele corecte. Deasemenea tema mediului tău poate să se schimbe foarte mult ceea ce poate duce la apari`tia de noi tipare mentale condiţonate care să se opună acestei schmbări

Analiza presupune minim 4-5 ore de pregătire.

Dacă vrei să știi când anume este Revoluţia lui Saturn pentru tine și care este momentul oportun pentru această analiză scrie-mi un email în care să incluzi și datele nașterii tale.

Durată: sesiune de 50 de minute
Preţ: 510 Ron
Include:

 • Sesiunea în sala de clasă online sau faţă în faţă
 • Suportul de prezentare
 • Inregistrarea audio a prezentării
Cerinţe iniţiale:Această analiză nu reia informaţiile dintr-o Analiză fundaţională, dar se folosește de ele. Pentru cea mai bună experienţă, asigură-te că ai avut parte de o Analiză fundaţională profesională. Poţi găsi aici lista analiștilor certificaţi cu specializarea Individual Rave Analysis.

programare

Opoziţia lui Uranus

Are loc în jurul vârstei de 40 de ani și marchează criza vârstei mijlocii.

Revoluţia lui Uranus reprezintă un moment de zdruncinare și spargere a tiparelor care nu îţi mai servesc astfel încât să te poţi realinia cu scopul tău în viaţă.

Analiza detaliază temele pe care le vei întâlni în aceasta perioadă şi instrumentele pe care este necesar să înveţi să le foloseşti. Această dinamică va rămâne prezentă în viaţa ta, cel mai probabil până la moarte.

Pregătirea acestei ședinţe durează minim 5-6 ore.

Dacă vrei să știi când anume este Opoziţia lui Uranus pentru tine și care este momentul oportun pentru această analiză scrie-mi un email în care să incluzi și datele nașterii tale.

Durată: sesiune de 50 de minute
  Preţ: 510 Ron
Include:

 • Sesiunea în sala de clasă online sau faţă în faţă
 • Suportul de prezentare
 • Inregistrarea audio a prezentării
Cerinţe iniţiale:Această analiză nu reia informaţiile dintr-o Analiză fundaţională, dar se folosește de ele. Pentru cea mai bună experienţă, asigură-te că ai avut parte de o Analiză fundaţională profesională. Poţi găsi aici lista analiștilor certificaţi cu specializarea Individual Rave Analysis.

programare

Revoluţia lui Kiron

Are loc în jurul vârstei de 50 de ani și marchează începutul perioadei de înflorire a vieţii noastre, când scopul vieţii începe cu adevărat să se manifeste în lume.

Analiza detaliază acest ciclu, oferind informaţii despre schimbarea mediului şi instrumentele care îţi sunt puse la dispoziţie în această perioadă. Are o importantă specială pentru profilele de linie 6 (3/6,4/6,6/2,6/3) pentru care aduce un moment puternic de reconfigurare a vieţii.

Această dinamică va rămâne prezentă în viaţa ta, pâna la moarte.

Pregătirea acestei ședinţe durează minim 5-6 ore.

Dacă vrei să știi când anume este Revoluţia lui Chiron pentru tine și care este momentul oportun pentru această analiză scrie-mi un email în care să incluzi și datele nașterii tale.

Durată: sesiune de 50 de minute
Preţ: 510 Ron
Include:

 • Sesiunea în sala de clasă online sau faţă în faţă
 • Suportul de prezentare
 • Inregistrarea audio a prezentării
Cerinţe iniţiale:

Această analiză nu reia informaţiile dintr-o Analiză fundaţională, dar se folosește de ele. Pentru cea mai bună experienţă, asigură-te că ai avut parte de o Analiză fundaţională profesională. Poţi găsi aici lista analiștilor certificaţi cu specializarea Individual Rave Analysis (http://www.ihdschool.com/Professionals)

   

programare

Cost: 650 RON   Durata: 90 minute

Analiza relationala - DETALII

Cartografiază relaţia dintre două persoane, fie că este vorba de o relaţie de cuplu, o relaţie părinte-copil, cu un membru al familiei sau cu o cunoștinţă.

Fiecare relaţie are punctele ei fierbinţi care pot fi foarte perturbatoare şi zonele de compromis care devin cauzele primare de destrămare a relaţiilor. Cunoaşterea mecanicii corecte a relaţiei dintre două persoane şi a mecanismului de funcţionare a celuilalt aduce toleranţă, acceptare, armonie şi posibilitatea de schimbare a perspectivei pe care o aveţi asupra punctelor sensibile.

 • Analiza oferă fiecărui partener posibilitatea de înţelegere a designului celuilalt,
 • Oferă informaţii despre zonele de compromis şi a surselor de scântei dintr-o relaţie
 • Oferă instrumente şi tehnici de armonizare a relaţiei prin integrarea diferită a punctelor sensibile.

Analiza presupune 6-8 ore de pregătire a sesiunii.

Durată: sesiune de 90 de minute
Preţ: 650 Ron
Include:

 • Sesiunea în sala de clasă online sau faţă în faţă
 • Suportul de prezentare
 • Inregistrarea audio a prezentării
Cerinţe iniţiale:

 • este recomandat ca ambii parteneri sa participe la analiză.
 • Ambii parteneri trebuie să aiba o înţelegere primară a propriului grafic.

Această analiză recapitulează pe scurt informaţiile dintr-o Analiză fundaţională într-un mod comparativ. Pentru cea mai bună experienţă, asigură-te că amândoi aţi avut parte de o Analiză fundaţională profesională. Poţi găsi aici lista analiștilor certificaţi cu specializarea Individual Rave Analysis.

Dacă am făcut împreună Analiza fundaţională, menţionează datele acesteia (pentru amândoi) în mesajul de programare și beneficiezi de 10% reducere pentru această analiză.

programare

Cost: 560 RON   Durata: 30-50 minute

Crucea Încarnării

Această analiză revelează rolul şi scopul tău în construcţia totalităţii. Trăirea crucii încarnării nu poate fi forţată, ea fiind un rezultat al realinierii cu designul tău şi al operării tale corecte în lume. Nu poţi ajunge să îţi trăieşte crucea decât urmându-ţi Strategia şi Autoritatea.

Este o analiză avansată care își are sensul după ce ai experimentat mai mulţi ani cu propria Strategie şi Autoritate.

Pregătirea acestei sesiuni durează 5-6 ore.

Durată: sesiune de 30-50 de minute
Preţ: 560 Ron
Include:

 • Sesiunea în sala de clasă online
 • Suportul de prezentare
 • Inregistrarea audio a prezentării
Cerinţe iniţiale:

 • Analiza Fundaţională
 • Este recomandată experimentarea cu propria Strategie și Autoritate timp de mai mulţi ani

Această analiză nu reia informaţiile dintr-o Analiză fundaţională, dar se folosește de ele. Pentru cea mai bună experienţă, asigură-te că ai avut parte de o Analiză fundaţională profesională. Poţi găsi aici lista analiștilor certificaţi cu specializarea Individual Rave Analysis.

programare

Te pot interesa si:

-sectiunea de servicii Parenting & Human Design

Alte produse personalizate 

Dreptul de folosinţa al Sistemului Human Design

certified-pro-transparent

Există persoane care utilizează Sistemul Human Design deşi nu sunt recunoscute legal de către Jovian Archive (deţinătorul drepturilor de proprietate intelectualã) şi nici nu sunt certificate de către IHDS (autoritatea de certificare profesională).

Pentru a beneficia de cea mai bună experientă posibilă alegeti mereu un analist sau un profesor certificat de IHDS.


Îţi știi data nașterii?

Vizualizează graficul tău introducându-ţi datele aici:

Data nașterii este elementul esential pentru orice serviciu Human Design. Dacă nu sunteţi siguri de exactitatea ei, în cele mai multe cazuri este recomandată realizarea unei rectificări a acesteia.

Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy
Youtube
Consent to display content from - Youtube
Vimeo
Consent to display content from - Vimeo
Google Maps
Consent to display content from - Google