Bine ai venit la Seria de Workshop-uri Radiant Alchemy:Unveiling your Inner Resonance prin Constelații Sistemice și Human Design!

Workshop de constelatii sistemice

Aceste workshopuri sunt destinate celor care vor sa experimenteze cu Designul lor, sa avanseze in propriul proces de deconditionare sau doresc sa exploreze metoda constelatiilor sistemice. NU sunt necesare cunostinte prealabile despre Human Design sau Constelatii sistemice.

 Newsletter
Înscrie-te la Newsletter pentru a primi ştiri şi notificări


Vrei sa participi?
Inscrie-te!

Workshopuri Programate

Numarul de participanţi la evenimente este limitat la maxim 14 persoane.

Sunt pentru tine aceste workshopuri?

Cu toții trecem prin momente în care ne simțim „blocați”, prinşi în situații care par lipsite de ieșire, iar nicio soluție aparentă, fie ea rezultatul rațiunii, intuiției sau terapiilor tradiționale, nu pare să funcționeze.

Chiar dacă am luat decizii corecte, totuși, pare că ceva ne ține în loc, ne împiedică să trăim viața în toată plenitudinea ei. Simțim că „ceva nu e în regulă”, poate că nu ne regăsim pe noi înșine în anumite momente („nu știm ce ne-a apucat”), nu intelegem de ce ni se tot intampla acelasi lucru, dar toate acestea par să fie în afara controlului nostru.

 Aceste „probleme” dobândesc sens abia atunci când ne extindem perspectiva și ne privim pe noi înșine ca parte a unui întreg mai mare, ca elemente ale unei flux al vieții care cuprinde amintiri, resurse și suferințe ale tuturor celor din urma nostră pe care i-a atins.

Multe dintre situațiile pe care nu reușim să le rezolvăm au origini în aceste dinamici sistemice, care, atunci când sunt aduse la lumină prin constelații, conduc la mișcări ce se transformă în imagini vindecătoare.

 O constelație poate oferi rezultate diverse:

 • Fie că aduce în lumină informații despre dinamica care stă la baza dificultăților tale
 • Fie că facilitează o conexiune cu resursele ce permit transformarea imaginilor vindecătoare în realitatea noastră
 • Fie că dezvăluie pașii următori către ceea ce își dorește sufletul nostru
 • Fie că ne susține în procesul decizional, furnizându-ne informații despre c ear însemna alegerile posibile.

Metoda Radiant Alchemy

Designul tău unic nu este o întâmplare!” Este rezultatul unei moșteniri bio-genetice care îți aduce resurse de viață, dar și un anumit loc corect în sistemul tău de familie, de pe care le poți folosi pentru expansiunea ta și a întregului din care faci parte.

Potențialul tău genetic este descris cu cea mai mare acuratețe în sistemul Human Design, iar pe aceste resurse te poți baza pentru a-ți urma calea în viață astfel încât să-ți împlinești menirea. Toate aceste resurse reprezintă potențiale care își întind rădăcinile și sunt hrănite de ceea ce ai primit din spate, de la strămoșii tai, odată cu viața care ti-a fost transmisă.

În fiecare generație, există traume și suferințe care reprezintă experiențe nefinalizate, al căror sfârșit a rămas înghețat în timp și în sistemul de familie, pierderi umane uitate în umbră, pentru că la acel moment aceasta era unica soluție ca viața să meargă mai departe. Când potențialul nostru genetic se hrănește din acele zone înghețate, hrana este puțină și nu o putem folosi cum trebuie. Folosind informațiile extrem de detaliate pe care le oferă designul tău (dacă dorești să fie folosit) și utilizând Metoda Constelațiilor Sistemice dezvoltata de filosoful si psihoterapeutul Bert Hellinger, putem căuta acele puncte și să le dezghețăm astfel încât rădăcinile tale să devină puternice și să extragă hrana de care ai nevoie pentru a radia pe calea ta. 

Cine suntem noi?

Despre Liliana Luţu-Corâci

Sunt Liliana Luţu-Corâci şi sunt analist şi profesor Human Design certificat de International Human Design School şi facilitator de constelaţii sistemice (format la Center for Systemic Constellations – Londra) De-a lungul a 12 ani, constelațiile sistemice și Human Design au reprezentat pentru mine cele două instrumente care m-au ajutat să mă reconectez cu resursele mele în cele mai dificile momente ale vieții, şi fără să imi dau seama s-au transformat în timp intr-o nouă metodă. ACest instrument alchimic m-a ajutat să transform dificultăţile în resurse de vitalitate și putere.

Descopera acum metoda 

Despre Dan Luţu Coraci

Sunt Dan Luţu Coraci si sunt facilitator de constelatii sistemice (in anul 2 de formare– CSC -Londra). Primul contact cu constelatiile sistemice l-am avut in 2012, lucru care mi-a schimbat complet perceptia despre mine si despre individualitate in general: oricât de paradoxal ar parea, ne putem găsi individualitatea doar prin ocuparea locului corect in familie. Am fost mulţi ani martorul impactul imens pe care constelatiile sistemice il au asupra tuturor celor prezenti in sala si, dupa multi ani, am dat curs dorintei interioare de a merge in profunzime si a intelege cum functioneaza acesta metoda. Si pentru ca am vrut sa invat de la cei mai buni, am urmat cursurile prestigiosului centru de constelatii sistemice din Londra, The CSC – Center for Systemic Constellation, lucru ce a reprezentat accesul intr-o dimensiune pe care doar o intrezaream, si a carei complexitate nu conteneste sa ma fascineze.

Cum se desfăşoară aceste workshopuri?

Câmpul morfogenetic 

Toate organisemele vii de un anumit tip sunt conectate printr-un câmp morfogenetic (fiecare grup distinct, fiecare familie are propriul camp morfic inclus în campul intregului) care arhivează memoria completă a indivizilor, iar acest câmp transcende spaţiul şi timpul.

Odată ajuns în sală de constelaţii te conectezi la câmpul format de ceilalţi membrii ai grupului, ca urmare a rezonanţei inconştiente cu taote temele care se vor lucra şi care există în toate sistemele de familie ale celor prezenţi. Câmpul îşi selectează practic tema şi purtătorii de cuvânt care pot contribui cel mai bine la ceea ce lucrează grupul ca intreg.

Participarea

🟢Workshopurile Radiant Alchemy sunt workshopuri experienţiale în care toţi cei prezenţi participă  în diverse moduri la fiecare constelaţie sau exerciţiu.

În funcţie de tema zilei (pe care o regăseşti la fiecare workshop) este inclus un exerciţiu la care sunt invitaţi să participe toţi cei prezenţi şi care poate aduce înţelegere, claritate sau vindecare în acele aspecte ale vieţii tale.

🟢Există mai multe moduri de a ne conecta pentru a lucra la nivel personal pe temele propuse, care nu sunt niciodată întâmplătoare, ci sunt scoase la suprafaţă de rezonanţa grupului de constelaţii. Cei prezenţi poti fi Martori, Reprezentanţi sau Iniţiatori

 • Atunci când  suntem martori ai unei constelaţii sau reprezentanţi într-o constelaţie lucrăm acea tema prin rezonanţa ei cu sistemul nostrum de familie şi putem primi informaţii care ne sprijină în conştientizare dinamicilor sistemice care ne impactează viaţa. “Fiecare constelaţie a fost şi a mea. M-am regăsit în toate” este ceea ce ne-a spus un participant, şi este una din cele mai des întâlnite mărturii de la aceste workshopuri.
 • Iniţiatori sunt cei care îşi oferă propria problemă, întrebare sau situație ca temă de lucru. Disponibilitatea şi deschiderea lor de a aduce un subiect personal permite întregului grup să se conecteze cu propriul proces de învăţare şi dezvoltare personală
Derularea unei constelatii

Inițiatorul este cel care servește grupului deschizând propriul sistem de familie și aducând o temă personală pe care vrea să lucreze. Facilitatorul va investiga într-o discuție inițială intenția constelației și punctul de intrare în sistemul de familie sau in graficul Human Design.

Apoi constelatorul va indica anumite personaje/concepte din sistemul inițiatorului sau din graficul Human Design care să fie reprezentate. Inițiatorul alege apoi persoane care să reprezinte aceste roluri și, cu consimțământul acestora, este pusă în mișcare constelația. Ceea ce se întâmplă apoi, mișcările naturale ale reprezentanților și descrierile pe care le oferă atunci când sunt solicitați, aduc informații despre situația investigată, ne oferă o perspectivă mai amplă și indică pașii următori posibili pentru a ne realinia cu locul corect liberi de suferințe și limitări nenecesare.

Exemplul de mai sus este orientativ, facilitatorii putând propune şi alte modalitaţi de lucru cum ar fi constelaţia pe graficul Human Design, cu sau fără reprezentanţi.

 • Workshopurile se desfășoară pe durata unei zile (sau 2 zile câteodată), cu pauze de confort care să asigure posibilitatea grupului de a susține constelațiile. Pe parcursul zilei vor fi lucrate 4-5 constelații, în funcție de complexitatea acestora și de posibilitățile grupului de a le susține.
 • Mediul pe care îl creăm în cadrul acestui workshop este unul care să sprijine procesul individual al fiecărui participant, având la bază confidențialitatea, blândețea, respectul, responsabilitatea, consimțământul și deschiderea.
 • Pentru a participa la acest workshop, va fi nevoie să completezi acest formular de consimțământ.

INSCRIERE 

Workshop 20 aprilie, Bucuresti
Workshop 11 mai, Bucuresti
Workshop 15 iunie, ONLINE
Inscriere

Pentru a te inscrie la aceste workshopuri este necesar sa completezi formularul de inscriere. Intra pe linkul unui workshop pentru a te inscrie

Daca ai nevoie de mai multe informatii imi poti scrie pe liliana@humandesignro.ro, sau whatsapp (0741.792.492)

Plata
350 RON *

Costul participarii se poate achita cu cardul (MobilPay) sau prin transfer bancar (vei primi si pe email detaliile de plata)

Verfica şi folderul JUNK/SPAM al mailului tau

*Costul poate fi diferit pentru workshopurile de 2 zile sau cu un continut special.

Daca esti student la ABC-ul RAVE sau Cartografie RAVE

Vei regasi optiunea de participare gratuita in formularul de inscriere

Dacă doreşti sa putem folosi si graficul tău Human Design, nu uita sa ne transmiti datele tale de naştere la înscriere:

 • zi/luna/an,
 • ora nasterii
 • locul naşterii
Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy
Youtube
Consent to display content from Youtube
Vimeo
Consent to display content from Vimeo
Google Maps
Consent to display content from Google