Soarele a intrat pe 5 ianuarie 2022 la ora 14:10:26  în Poarta 54 Ambiţie. Fata de măritiş şi va părăsi această Poartă pe 11 ianuarie 2022, la ora 02:37:21

Odată cu acest tranzit intrăm în cel de-al doilea stadiu al secvenţei de trecere spre Anul Nou RAVE în energia care poate aduce recunoaştere materială şi oportunitãţi de promovare sau evoluţie spiritual în interacţiunile corecte.

Este momentul  evaluării aliaţilor care ne pot sprijini, a prioritizării calităţii finale a interacţiunilor şi apartenenţei noastre faţă de nevoia de resurse.

Este oportunitatea de a finaliza interacţiuni afisându-ne puterea pentru a nu mai irosi inutil energie, dar poate fi si pericolul de a ne lipsi de relatiile ce ne oferă resurse necesare supravieţuirii pentru a am acţionat prematur şi vom fi suporta pedeapsa neurmării strategiei şi autoritatii.

Exagerările imature care pot fi exprimate prin acţiuni care vor să intimideze, venite din frustrare, şi evitarea contactelor, prin afişarea inabordabilităţii, sunt parte a ceea ce vom observa in jurul nostru.

Aflã mai multe despre temele cu care ne întâlnim în această săptămâna RAVE şi află cum anume te impactează acest tranzit.

Urmareste-ne pe Facebook

Distribuie pe Facebook

Alatura-te grupului de Facebook

Urmareste-ne pe Instagram

Aboneaza-te

AFLA MAI MULTE despre stadiile ANULUI NOU RAVE

WEBINAR