Soarele a intrat pe 25 decembrie 2021, ora 13:18:34 în Poarta 58 -Poarta vitalităţii. Cel care se bucură şi va părăsi această Poartă în ultime zi din an, pe 31 decembrie 2021 la ora 1:46:37

Acest tranzit ne aduce vitalitatea de a focaliza energie pe detalii şi a judeca tiparele colective care poate au devenit nesănătoase, din perspectiva focusului îngust pe care ne orientează mediul şi din sensibilitatea accentuată de ceea ce ne lipseşte material sau spiritual, astfel încât să acţionăm în vederea îmbunătăţirii aspectelor care nu ne mai bucură.

Contestarea autorităţii şi a tiparelor pe care le aduce autoritatea, şi determinarea care face câteodată din ţânţar, armăsar poate fi ceea ce ce ne aduce sănătate la nivel colectiv şi securitate, doar dacă ne urmăm Stratgeia şi Autoritatea. Altfel riscăm să ne orientăm pe bucăţele din ce în ce mai mici  şi mai puţin relevante pentru imaginea de ansamblu, fiind agenţii divizării, lipsei de armonie şi haosului.

Aflã mai multe despre temele cu care ne întâlnim în această săptămâna RAVE şi află cum anume te impactează acest tranzit.

Urmareste-ne pe Facebook

Alatura-te grupului de Facebook

Urmareste-ne pe Instagram

Aboneaza-te

COMANDA