Când mă gândeam la momentul la care o să-i mulţumesc oricui o fi “acolo sus, la butoane” pentru deschiderea din designul meu, nu-mi imaginam în nici un caz un moment revelator ca cel de azi.

Dacă aţi început să cotrobăiţi deja prin noianul de informaţii ale bibliotecii Human Design, ştiţi deja că o AJNA NEDEFINITĂ creeaza o mare presiune în viaţă de a şti, de a pretinde că şti, de a-ţi pretinde ţie să ştii, de  a crea mecanisme de siguranţă că să ìti poţi demonstra inteligenţa prin consecvenţa mentală.

Aşa, mai în traducere liberă, dar nu atât de liberă precum contorsionismele lingvistice apărute pe net – multe cu ajutorul amicului Google-, care încearcă să dea o formă mioritică sistemului Human Design şi care bântuie precum stafiile neliniştite minţile celor care vor să mai şi înţeleagă câte ceva, Ajna nedefinită (albă ca zăpada în graficul cuiva) înseamnă “să intri la o idee” şi apoi să mori cu ea în braţe, căutând orice să o aperi, chiar si atunci când nici tu nu mai crezi în ea, dar deh – ce eşti prost să recunoşti că  nu ştii sau nu eşti sigur? Ferească Sfântu’!

Condiţionarea aceasta care ne spune tuturor că deştepţi suntem dacă avem răspunsuri oricând şi oricum şi pentru orice, ne-a îndreptat spre acest haos social în care oricine este specialist în orice şi “nu s-ar da după altul” mai deştept pentru nimic în lume, că doar toţi vrem o Ajna definită.

Dar oare ce poate fi mai rău de atât?

Şi m-a lovit pe când mă uitam siderată la o sintagmă care se vroia a fi o traducere a vreunui concept Human Design, dar după atâţia ani  de studiat acest sistem, mi-a luat vreo 5 minute să mă dumiresc ce-o fi:

După ce că eşti blagoslovit cu o minte deschisă pe care nu ştii cum să o opacizezi, cea mai mare provocare ar fi să ai şi un motor definit în grafic.

Hai să le luăm pe rând şi să începem în ordinea condiţionării

Aşa că primul nu poate fi decât EGO-ul, nici nu l-am putea pune pe alt loc, fără să-l ofensăm şi văleu! să ai de-a face cu un Ego definit şi supărat (aici e „fudulia” de care vorbeşte românu’ spurcat la vorbă😊) care poate să îţi anuleze orice urmă de stimă de sine, dacă-l iei la întrebări. Este ceva ce chiar nu vrei. Şi dacă îl adaugăm acestei Ajne nedefinite vom avea de-a face în toată splendoarea sa cu:

EGO-ul de a pretinde că eşti sigur

şi în acest proces o să-i faci şi pe toti ceilalţi să se simtă ei cei lipsiţi de valoare că au indrăznit să pună la îndoială fixitatea minţii tale. Acum, imaginaţi-vă cât de dăunătoare pot fi prostiile transmise cu multă emfază şi cu mult EGO, şi dacă nu le crezi şi ai un EGO nedefinit, ei,  tu eşti cel care o să se simtă lipsit de valoare.

Bine că de-asta  am scăpat! Nu credeam sincer să ajung să mă bucur aşa de tare de un centru nedefinit.

Urmatorul la rând este PLEXUL SOLAR, minunăţia minunăţiilor, sursa păcii şi războiului în relaţii. Fericiţi făcătorii de pace înzestraţi cu el (şi aroma emoţională am sărit-o în forma de-acum). De-aici ce să mai iasă la un loc cu Ajna nedefinită? Foc şi pulbere când e vorba de a pretinde că eşti sigur!

O falsă certitudine mentală care este extrem de confruntaţională şi, e clar!, pe dânşii este mai bine să nu îi intrebi de ce sunt aşa de siguri, că rişti un conflict emoţional pe care s-ar putea să nu-l poţi duce.

Of şi câte explozii emoţionale nu vedem online ale unor falşi cunoscători, care îşi apară ideile de ţi-e frică să mai zici ceva. Şi sunt muuulţi dacă înmulţim procentul de generatori cu procentul deţinătorilor de Plex Solar definit.

Hai că ajungem şi la Rădăcină şi la presiunea adrenalinei:

Apăi, aceşti posesori de Rãdăcină definită şi Ajna nedefinită te pot stresa îngrozitor cu ceea ce pretind că ştiu, mai să-ţi crească tensiunea.

Na, şi de asta am scăpat! Având Radacină nedefinită ajung să fiu eu stresată atunci când o iau pe o arătură mentală.

Şi aşa am ajuns şi la centrul Sacral – energia de a munci productiv şi perseverent

Liliana Maria Lutu-Coraci

Şi măiculiţa câtă muncă şi efort am depus la viaţă mea în speranţa că o să ajung la un moment dat să le ştiu pe toate. Cu Larousse-ul sub pernă m-aş fi culcat dacă nu era aşa, ca bolovanul.  Câtă energie irosită pentru a  avea răspuns la orice nu avea nici cea mai mică legãtură cu procesul meu şi cât de greu a fost primul “Nu ştiu” asumat aşa cu totul.

Sau şi mai rău, ca să nu o luăm pe ocolite, sacralul generează şi capacitatea de a persevera în prostie, dacă generatorul nu răspunde.

Din nefericire, când ne manifestăm condiţionarea o manifestăm cu toată puterea definiţiei noastre care ne colorează inautenticitatea în culori halucinante. Ce avem definit iese în lume odată cu Not-Self-ul şi se potriveşte fix “ca nuca în perete”

Vă las pe voi să vă gândiţi cum or fi combinaţiile de motoare sau dacă mai presăraţi pe ici, pe colo şi un descriptor de canal: cum ar fi ….să fii determinat când te concentrezi pe ideile acelea fixe, ba chiar să devii un maestru care perfecţionează în detaliu prostia care i-a trecut prin cap. Oh şi câte astfel de imagini încântătoare îmi mai trec acum prin minte , doar că sacralul meu a terminat de generat şi eu închei aici, si ma întorc la Circuitul Logic pe care trebuie să mă concentrez pentru Cursul de Cartografie RAVE de luni 😊.

Urmaţi-vă Strategia şi Autoritatea că altfel nu aveţi vreo scăpare de la “Răul cel mai mare” ce ni-l facem nouă şi altora cu mintea asta, care este aici să ne îmbogăţească ….asta, dacă am şi lăsa-o să se ocupe de ce trebuie.

Urmareste-ne pe Facebook

Distribuie pe Facebook

Alatura-te grupului de Facebook

Urmareste-ne pe Instagram

Aboneaza-te

COMANDA Raportul Tipul Tau

Produs digital, livrat în format PDF, in 3-5 zile lucrătoare.

INSCRIERI in MARTIE

VIZIONEAZA