PARENTINGUL CELOR 4 TIPURI

Manifestator, Generator, Proiector sau Reflector

1 workshop preinregistrat + cate 2 workshopuri live, marti de la ora 18:00-21:00

16-23 mai 2023

Locuri limitate
Inscrie-te!
Cost- 4 webinarii
650RON*

*Bonus Early Bird

Poţi alege să participi şi la 1 webinar (200ron), 2 webinarii (375 ron), 3 webinarii (510ron).

Cursul pre-înregistrat introductiv este inclus în oricare dintre versiuni.

 Pentru inscrierea si plata până pe 15 aprilie primeşti gratuit 1 Raport personalizat – Tipul copilului tău.

Părintii Proiectorii beneficiază de un discount de 10%.  Acest discount se aplică primul, în cazul discounturilor succesive. 

Nu îţi stii tipul tau sau al copiilor tai?

Trimite-mi un email cu datele de naştere (data, ora, loc) si subiectul “TIPUL MEU”, la liliana@humandesignro.ro .

Locuri limitate
Inscrie-te!

4 TIPURI – De la naştere în adolescenţă 

Acest curs descrie cele 4 Tipuri de Arhitecturi genetice din Human Design , pe care este esenţial să le cunoaştem pentru a putea interacţiona corect cu copiii noştri. Primele condiţionari apar din familie, de acasă, de la noi, parinţii.  Tipul stă la baza oricărei analize Human Design pentru „cei mari”şi este punctul de plecare pentru creşterea sanătoasă a copiilor noştri.
Chiar şi atunci când avem cele mai bune intenţii, pentru că îi percepem pe copiii noştri prin prima propriului design nu îi vom putea niciodată percepe pe „de-a-ntregul”. Dacă de la începetul vieţii lor, mai ales până la 7 ani,  interacţionăm  corect cu ei, le respectăm tipul şi stratgeia pentru că învăţăm despre ea, le putem oferi startul către o viaţă în care nu vor trebuie să descopere cine sunt, pentru că nu au devenit niciodată altcineva, adăugând straturi de condiţionare care le aduc suferinţă şi le ascumd potenţialul.
Fiecare TIP are un rol specific în ţesătura vieţii, fiecare este foarte diferit şi fiecare este de neînlocuit şi absolut necesar construcţiei lumii noastre. Manifestatorii ne aduc scânteia iniţierii, energia Generatorilor construieşte perseverent lumea, călăuzită de ghizii Proiectori şi oglindită de evaluatorii Reflectori care ne conecteaza cu totalitatea.
Fiecare din aceştia are o strategie unică care îl protejează şi căreia trebuie să i se creeze mediul favorabil pentru a se manifesta de-acasă, din primii ani de viaţă.

CE ITI ADUCE ACEST CURS 

 • Acest curs te familiarizează cu Tipul copilului tău, asfel încât să poţi întelege ce îl face diferit, de celelalte tipuri şi pentru că tipul reprezintă o constantă, vei înţelege mai multe şi despre designul tău şi condiţionarea la care ai fost expus din copilărie
 • Vei înţelege care sunt nevoile specifice care decurg din configuraţia genetică a unui TIP şi acum anume se aplică Strategia sa
 • Vei putea utiliza instrumente şi informaţii practice pentru a susţine dezvoltarea armonioasă a copilului tău, în funcţie de etapa de dezvoltare

 

Distribuie, dacă acest eveniment ti se pare interesant. Iţi multumesc!

Aboneaza-te la canalul de YOUTUBE

Urmareste-ne pe Instagram

Ce este Human Design

Sistemul Human Design este  o ştiinţă complexă care cartografiază unicitatea noastră până la un nivel de detaliere nemaiîntâlnit în nici un alt sistem, utilizând data naşterii.  Există numeroase direcţii de pe care le poţi urma în acest sistem, printre care: Analiza familiei, psihologie RAVE, sociologie RAVE, PHS -Sistemul primar de sănătate, Analiza de business si de carieră, Analiza Matricei de Somn, dar punctul de pornire este reprezentat de Analiza graficului Individual RAVE.
Human Design te ajută să înţelegi TIPUL de arhitectură genetică pe care îl ai şi STRATEGIA asociată lui, care atunci când este pusă în aplicare reduce rezistenţa din viaţa ta şi readuce curgerea. Îţi descrie potenţialul genetic, dar şi zonele de vulnerabilitate ale designului tău, acele arii care devin sursele tiparelor condiţionate adoptate conştient sau inconştient şi, cel mai important, îţi descrie procesul decizional corect care te aşază în viaţa care îţi este menită şi în care poţi trăi pacea, statisfacţia, succesul sau surpriza de a fi tu însuţi.

Vrei sa participi?

Inscrie-te!

LILIANA LUŢU-CORÂCI - Analist profesionist Human Design

Profesor si Analist Human Design
LILIANA LUŢU-CORÂCI
Liliana este Profesor si Analist Human Design, fiind primul Ghid „Trăieşte-ţi Designul!”, primul analist şi Inginer de Busines BG5 certificat de International Human Design School din Romania. În anul 2011, când a întâlnit Human Design pentru prima oară la Analiza Fundaţională a graficului ei,  a realizat că acest sistem nu urma să devină doar o pasiune, dar şi o vocaţie pentru ea. De atunci, a studiat cu unii din cei mai reputaţi profesori din domeniu, printre care sunt: Cathy Kinaird, dr. Andrea Reikl-Wolf, Darshana Matthews, Ilse Sendler, Martin Grassinger, şi Karen Sherwood.
Liliana şi-a construit practica internaţională încercand să transmită clienţilor ei frumuseţea pe care o vede în fiecare dintre aceştia şi potenţialul uimitor care se regăseşte în fiecare design.
În practica de terapie şi de coaching, îşi foloseşte şi certificarea de Theta Healer, precum şi alte tehnici dobândite în propria călătorie de dezvoltare personală.

IHDS Certified Professional / BG5 Certified Consultant

PROGRAMARE

Pentru buna desfasurare a workshopului locurile sunt limitate. Succesiunea cursurilor Manifestator, generator, proiector sau reflector este urmatoarea:

Tipurile in Human Design

W1: Manifestatori, 16 mai, 18:00-19:15

 

W2: Generatori, 16 mai, 19:30-20:45

 

W3: Proiectori, 23 mai, 18:00-19:15

 

W4: Reflectori, 23 mai, 19:30-20:45


Locuri limitate
Inscrie-te!

Structura cursului Parentingul celor 4 Tipuri din Human Design

Exsită 4 tipuri şi 4 strategii simple de interacţiune asociate lor. Potenţialul copilului nostru ţâşneşte la suprafaţă atunci când folosim Strategia corectă tipului lui, când devenim conştienţi de ceea ce îl face diferit ca interaaţiune, ca impact, ca nevoi, de cei din jur, astfel încât să aducem comunicarea, susţinerea sau împuternicirea corectă în relaţia noastră cu el şi a lui cu viaţa însăşi

 

Manifestatori – Iniţiatorii –  reprezintă o călătorie în interiorul aurei închise a acestor mici go-getteri care impactează intens tot ceea ce ating. Pacea sau furia care însoţesc acesta forţă care pune lucrurile în mişcare depinde de cât de repede învaţă ce înseamnă să ceară permisiunea şi să fie la rândul lor informaţi de cei din jur.
Generatorii – Constructorii – aura deschisă a generatorilor răspunde vieţii prin a genera energia disponibilă necesară pentru a construi prin energieperseverentă tot ceea ce ne înconjoară. Frustrarea care apare  atunci cand nu îşi pot folosi corect energia pentru ceea ce le aduce satisfacţie ne privează pe toţi de aceasta imensă capacitate de munca şi de joacă. Energia generatorilor este disponibilă doar pentru anumite experienţe, uşor identificabile în designul lor.
Proiectorii- Ghizii – capacitatea proiectorilor de a se focaliza pe cel din faţa lor şi de  a-l recunoaşte este ceea ce le dă aceast potential imens de a putea ghida energia celuilalt şi de a trăi succesul. Au nevoie să fie recunoscuţi pentru ca amărăciunea să nu le distorsioneze puternic viaţa şi au nevoie să fie susţinuţi în relaţii 1-2-1.
Reflectorii – Evaluatorii – Dintotdeauna oamenii s-au uitat către stele şi au căutat răpunsuri legate de locul lor  în univers. Reflectorii, sunt un tip nou apărut după 1781, pentru care nu există practic tipare associate în mentalul colectiv. Ei au nevoie de condiţii speciale pentru că sunt atât de deiferiţi pentru  a-şi sunt exersa capacitatea de testare şi evaluare. Ca adulţi sunt cei care ne pot arăta alinierea noastra cu direcţia universală de care sunt atât de legaţi. Universul îi poate uimi oricâand cu surpriza adusă de fiecare nouă clipă, dar dezamăgirea vieţuirii într-un mediu incorect le poate otrăvi încet dar sigur viaţa de pe Pământ.

LOCURI LIMITATE

Inscrie-te!

Organizare

Durata: Fiecare curs din serie Tipuri dureaza  60 de minute.
Locaţia: ONLINE, pe platforma ZOOM. După confirmarea plăţii vei primi linkurile de conectare la adresa de email menţionată la înscriere.
PlataCostul cursurilor din seria Parentingul celor 4 Tipuri
Toata seria 3 webinarii 2 webinarii 1 webinar
 650 ron  510 ron  375 ron  200 ron
 cu discounturile aplicabile enumerate mai sus. Costul cursurilor se poate achita cu cardul sau prin transfer bancar. După completarea formularului de înscriere vei fi redirecţionat către pagina de plată şi vei  primi automat aceste detalii şi pe mailul menţionat. Verfică şi folderul JUNK/SPAM al mailului tău.
(Dacă eşti Proiector, verifica reducerea disponibila pentru acest curs prin programul Projector Prop)
Confidentialitate: In cadrul cursului se poate face referire si la graficul tău sau al copilului tău, dacă îţi dai acordul pentru prelucrarea datelor de naştere, prin completarea formularului de înscriere. Te rog să verifici exactitatea acestor date, deoarece acurateţea informaţiilor primite depinde de datele introduse

În cadrul cursurilor Live vom vorbi despre carateristicile fiecărui tip şi vom folosi designul individual al copilului tău/copiilor tăi pentru a vedea cum se transpun elementele tipului în viaţa sa. Deşi cursul utilizează, cu permisiunea ta, graficele copiilor, acesta nu substituie o analiză a graficului individual.

Inscriere cursuri

Verifica si folderul SPAM/JUNK al mailului pentru a primi detaliile legate de inscriere. Daca ai introdus un cod de reducere, vei primi intr-un email separat detaliile de plata. 

Datele nasterii sunt importante pentru a stabili corect graficele tale si ale copilului/copiilor tai.

  Numele copilului tău*

  Sex:

  Data nasterii copilului:

  Ora exacta a naşterii:
  (format 24 ore)

  Locul naşterii:

  Numele tău*

  Sex:

  Datele nasterii tale: (zi- luna(litere)-an, ORA, oraş-ţară)

  Adaugă mai jos datele nasterii (dacă este cazul) pentru ceilalì copii(maxim 2): (Nume-Prenume, zi- luna(litere)-an, ORA, oraş-ţară)

  Bifeaza webinariile la care doresti sa te inscrii:

  ManifestatoriGeneratoriProiectoriReflectori

  Ai un COD de REDUCERE ?

  Ai mai beneficiat de o analiză Human Design? Făcută de cine?

  Ai mai participat la un curs Human Design? Ce curs?

  Eşti de acord ca graficele voastre să fie afişate/comentate in timpul cursului, dacă este cazul?

  DaNu

  Date facturare:
  Nume prenume*:

  CI(serie,nr):

  Adresa (localitate, str., nr.)*:

  Judet*:

  Te pot interesa si

  Verifica date februarie, martie aprilie, iunie

   

  Raport personalizat
  Inscrie-te si intra in Programul

  Afla detalii aici

  Analize individuale
  Human Design
  Privacy Settings
  We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy
  Youtube
  Consent to display content from - Youtube
  Vimeo
  Consent to display content from - Vimeo
  Google Maps
  Consent to display content from - Google