Workshop TRĂIEŞTE-ŢI DESIGNUL!

BUCURESTI/LIVE: 24-25 septembrie 2022  (curs de weekend)
ONLINE/Bucuresti: 22-23 octombrie  2022  (9:00-17:00, pauza de la 13:00-14:00)

Cerinte: Graficul tău RAVE (calculat pe baza datelor naşterii) şi graficele RAVE ale unor persoane apropiate ţie (max. 4).

Analiza individuala a graficului tau (Analiza fundaţională) nu este o cerinţă dar este recomandată şi te poate ajuta să aplici mai eficient informatiile obţinute în cadrul workshopului.

INSCRIE-TE LA CURS
1600 RON

EB 1400 RON

VezI Reduceri DISPONIBILE

Distribuie, dacă acest eveniment ti se pare interesant. Iţi multumesc! 

Vrei sa primesti graficul  tau RAVE?
SOLICITA GRAFIC

Trimite-mi un email cu datele tale de naştere (data, ora, loc) si subiectul “GRAFICUL MEU”, la liliana@humandesignro.ro .

BONUS: Pentru înscrierea si plata până pe 9 septembrie(cursul 24-25 sep) sau 10  octombrie (cursul 22-23 oct.) primeşti Raportul TIPUL TĂU

Ce este workshopul Living Your Design – Traieste-ti designul

Poate fi primul pas pentru tine în descoperirea experimentului Human Design. Cursul poate să fie anterior sau ulterior unei Analize Fundaţionale RAVE (graficul tău personalizat).

Este deasemenea primul nivel din cadrul cursurilor de educaţie generală în Human Design, fiind condiţie de accesare a cursului de Nivel 2 – ABC RAVE și Nivel 3 – Cartografie RAVE.

Cele trei cursuri de educaţie generală reprezintă cerinţe obligatorii pentru formarea mai avansată în Human Design sau pentru certificările profesionale din cadrul International Human Design School si BG5 Business Institute.

Dacă îţi doreşti participarea la cursuri mai avansate Human Design, verifică programarea acestora şi reducerile disponibile

INSCRIE-TE LA CURS
CURSURI PROGRAMATE

ANALIZA FUNDATIONALA

Analiza individuala a graficului tau facuta de un analist profesionist International Human Design School.

Programările nu sunt automate şi le voi confirma doar dacă este decizia corectă pentru mine.

Lipsa confirmarii (daca este cazul) nu indică decât că, la momentul la care soliciţi programarea, eu nu am energie disponibilă pentru această analiză şi din respect pentru designul meu şi al tău nu pot realiza o programare acum. Este posibil sa nu fie momentul corect, analiza corectă sau să nu fiu analistul potrivit pentru tine.

Esti unic şi special şi meriţi experienţa corectă pentru tine.

Programeaza-te

NOU

Cursul este adaptat şi cu Descriptorii utilizaţi în BG5, astfel încât să te ajute în parcursul educational pentru obtinerea certificarilor BG5 şi OC16.

Acest workshop este pentru tine?

 • Faci uşor promisiuni şi apoi îţi este greu să le respecţi? Simţi mereu ca trebuie să-ţi demonstrezi valoarea?

 • Esti usor iritabil? Nuanţezi sau eviţi adevărul ca să nu se ajungă la confruntări sau răbufniri emoţionale?

 • Eşti constant în căutarea direcţiei tale sau a iubirii adevărate? Încerci să te defineşti printr-o relaţie, printr-o persoană sau printr-un titlu?

 • Eşti inflexibil şi rămâi prins in situaţii sau relaţii toxice care îţi oferă o falsă siguranţă?

 • Te agăţi uşor de o idee şi când eşti provocat devii foarte defensiv şi pretinzi că esti sigur?

 • Eşti în căutarea inspiraţiei? Eşti distras usor ?

 • Stressul este o temă permanentă in viaţa ta? Eşti dispus să te mişti oricât de repede sau să îţi schimbi priorităţile doar pentru a scăpa cât mai repede de presiunea pe care alţii o pun asupra ta?

 • Eşti mereu ultimul care se opreşte din muncă, din activitate pentru ca apoi să cazi extenuat?

 • Eşti primul care vorbeşte pentru că tăcerea nu este comfortabila pentru tine? Încerci să atragi atenţia asupra ta?

Dacă te recunoşti în măcar una din situaţiile de mai sus, atunci acest curs este pentru tine.
LOCURI LIMITATE! INSCRIE-TE ACUM
Ce vei obţine urmând cursul Human Design LYD?
 • Iţi vei întelege propriul design prin prisma surselor de condiţionare care te impactează şi a modului în care tu îi impactezi pe cei din jurul tau,
 • Vei întelege caratcteristicile cheie ale Tipului tău si Strategiei tale care iti arata cum sa iei decizii in mod corect;
 • Vei avea repere pentru a identifica tipare comportamentale preluate care te împiedică să îţi manifești adevărata natură;
 • Ii vei întelege mai bine pe ceilalţi și impactul tău asupra lor şi vei putea evita, astfel, situaţiile tensionate sau care îţi aduc insatisfacţie, amărăciune, furie sau dezamăgire;
 • După ce/Daca ai beneficiat de o analiza fundaţională RAVE, (analiza graficului tau individual, care nu este parte din acest curs) vei putea ancora informaţiile primite şi să observi mai uşor modul în care condiţionarea din mediu te îndepărtează de la a lua deciziile corecte pentru tine.

LILIANA LUŢU-CORÂCI
Profesor & Analist Human Design, Ghid LYD,
Analist si inginer de Business BG5
IHDS Certified Professional / BG5 Certified Consultant
Liliana este Analist profesionist Human Design, fiind primul Ghid „Trăieşte-ţi Designul!”, primul analist şi Inginer de Busines BG5 certificat de International Human Design School din Romania. În anul 2011, când a întâlnit Human Design pentru prima oară la Analiza Fundaţională a graficului ei,  a realizat că acest sistem nu urma să devină doar o pasiune, dar şi o vocaţie pentru ea. De atunci, a studiat cu unii din cei mai reputaţi profesori din domeniu, printre care sunt: Cathy Kinaird, dr. Andrea Reikl-Wolf, Darshana Matthews, Ilse Sendler, Martin Grassinger, şi Karen Sherwood.
Liliana şi-a construit practica internaţională încercand să transmită clienţilor ei frumuseţea pe care o vede în fiecare dintre aceştia şi potenţialul uimitor care se regăseşte în fiecare design.
În practica de terapie şi de coaching, îşi foloseşte şi certificarea de Theta Healer, precum şi alte tehnici dobândite în propria călătorie de dezvoltare personală.

Organizare

Durata: 12 ore de curs, fiecare intalnire dureaza  90 (pana la 120) minute la cursurile care au loc o data sau de doua ori pe saptamana (conform programarii) sau, in cazul cursurilor de weekend, cele 12 ore sunt repartizate pe durata a doua zile. (orarul si locatia exacta vor fi comunicat dupa inscriere)
LocaţiaBUCURESTI, (cu posibilitatea de participare online, la cerere) sau ONLINE (conform programarii). Dupa confirmarea inscrierii vei primi detaliile de organizare. Confirmarea inscrierii se face in ordinea platii.
Modalitate de desfăşurare: In cadrul cursului se face referire si la graficul tau., dacă iti dai acordul pentru prelucrarea datelor de naştere, prin completarea formularului de înscriere. Te rog să verifici exactitatea acestor date, deoarece acurateţea informaţiilor primite depinde de datele introduse de tine.
Cursurile cu participare fizică sunt organizate cu respectarea normelor sanitare în vigoare.
Plata: Costul cursurilor se poate achita cu cardul (MobilPay) sau prin transfer bancar. După completarea formularului de înscriere vei primi automat aceste detalii pe mailul menţionat. Verficaţi şi folderul JUNK/SPAM al mailului dvs.

Cursul are un caracter aplicat și interactiv, făcând referire în permanenţă la graficele participanţilor, cu permisiunea acestora. Din acest motiv locurile sunt limitate, astfel încat fiecărui participant să i se poată acorda suportul necesar pe parcursul cursului.
Aceste cursuri sunt recunoscute de International Human Design School  şi permit accesul la cursurile ulterioare mai avansate.
COST
1600 RON
1400 RON Early bird
BONUS EARLY BIRD: Raportul personalizat TIPUL TĂU.
Bonusul Early Bird este valabil doar pentru înscrierea şi plata efectuate pana pe 15 septembrie (cursul din Bucureşti) sau 10 octombrie (cursul ONLINE/Bucuresti)(In cazul plăţii în rate este necesară plata primei rate în acelaşi termen)
Proiectorii beneficiază de un discount de 20%. Acest discount se aplică la costul integral. 
Tinerii sub 25 ani platesc doar 800 Ron.

____________________________

 • Daca ai mai facut acest curs cu mine poti participa GRATUIT cel putin o data in sala de clasa online, in limita locurilor disponibile. Daca doresti sa participi încă o dată la cursul cu întâlniri faţă-în faţà, costul participării este de 350 RON.Mentioneaza data cursului in formularul de inscriere la DETALII si daca doresti sa iti fie afisat graficul.
 • Cursul poate fi platit si in 3 RATE cu un avans de 40% (solicita acest lucru in formularul de inscriere).În cazul cursurilor de weekend, plata trebuie făcută integral cu cel puţin 5 zile înainte de curs.

*cursul se organizeaza daca sunt minim 5 platitori

Costul cursului include
 • Participarea live la workshopurile programate astfel incat sa poti pune intrebari si sa primesti un feedback personalizat graficului tau
 • Ai acces gratuit, timp de un an, in limita locurilor disponibile in sala de clasa online la urmatoarele cursuri „Traieste-ti designul!”
 • Poti afla primul de evenimentele www.humandesignro.ro cu locuri limitate
Costul cursului nu include
Manualul „Living Your Design”.

Inscriere cursuri

Pentru a te inscrie la acest workshop este necesar sa completezi formularul de inscriere:

Verifica si folderul SPAM/JUNK al mailului tau pentru a primi detaliile legate de inscriere si plata.

Numele tău*

Sex:

Data nasterii:

Ora exacta a naşterii:
(format 24 ore)

Locul naşterii:

Ai mai beneficiat de o analiză Human Design? Făcută de cine?

Eşti de acord ca graficul tău să fie afişat şi comentat in timpul cursului, astfel incat să primeşti informatii personalizate?

DaNu

Ai participat la cursul Tipuri in Human Design? DaNu

Ai participat la cursul 9 Centri - 9 Puteri ? DaNu

DETALII: scrie-mi daca ai mai facut acest curs cu mine (data) pentru participarea gratuita si daca doresti sa iti fie afisat graficul (cost 350 ron).

Ai un cod special de reducere? Introdu-l mai jos si vei primi un mail separat cu un link special de plata

Doresc înscrierea la cursul (bifeaza optiunea ta):
24-25 septembrie-BUCURESTIONLINE/Bucuresti (22-23 oct.)

Date facturare:
Nume prenume*:

CI(serie,nr):

Adresa (localitate, str., nr.)*:

Judet*:

----------

CURS ABC-UL RAVE

CONSULTATII INDIVIDUALE HUMAN DESIGN
Curs CELE 4 TIPURI