Analize Human Design 

Redescoperã-te şi trãieşte-ţi unicitatea!

Programare

HUMAN DESIGN

PRIMUL PAS

 • Află care este graficul tău gratuit. Vei afla cum se numeşte tipul tău, strategia şi autoritatea decizionala, profilul tău.
  • Trimite-mi un email cu titlul “Graficul meu” la liliana@humandesignro.ro şi datele naşterii tale: data naşterii, ora naşterii, locul naşterii şi îţi voi trimite graficul tău
 • Comandă Raportul Tipului tău.  Vei afla care sunt componentele arhitecturii tale genetice şi elementele de bază ale designului tău.
 • Programează o Analiza Fundaţională.  Acesta este analiza graficului tău individual care îţi explică elementele designului tău, prin interpretarea sintetică a activărilor tale individualeşi îţi descrie cum să iei decizii corecte.
Programare

RAPORT PERSONALIZAT TIPUL TAU

80 RON
COMANDĂ

Ce este si ce contine

 • Acesta este un raport personalizat în care sunt identificate elementele designului individual şi descrierea Tipului, Strategiei, Aurei şi Autoritaţii decizionale prezente în această arhitectură genetică.

  Raportul este un suport excelent pentru Analiza individuală RAVE (analiza fundaţională), oferind informaţii care pot fi revizitate de ori de câte ori este nevoie in experimentul Human Design.

  Acest raport poate fi primul pas pentru cineva care doreşte să afle mai multe despre Human Design şi despre designul său şi este un cadou util pe care ţi-l poţi oferi ţie sau îl poţi oferi celor dragi.

  • COST: 80 RON
  • Livrat digital in format .pdf

Te pot interesa si:

-sectiunea de servicii Parenting & Human Design

Alte produse personalizate 

Analiza individuală a graficului Rave

Analizele individuale sunt principalul instrument de introducere în Human Design și în înţelegerea profundă a modului în care ești construit. Folosind informaţiile din analiza individuală îţi vei continua călătoria de auto-cunoaștere mai bine pregătit și mai conștient de provocările pe care le vei întâlni pe drumul tău. Verifică avantajele pe care le poţi avea programând o Analiză Fundaţională cu mine.

 • Rectificarea graficului RAVE.

  Dacă nu îţi ştii cu exactitate ora naşterii şi apar variaţii ale graficului tău, programează o rectificare a acestuia înaintea Analizei fundaţionale. Citeşte mai jos despre acest serviciu.

 • Analiză pentru copilul tău

  Dacă îţi doreşti o analiză pentru copilul tău verifică secţiunea Parenting & Human Design.

Analiza fundaţională

Este cea mai importantă Analiză care îţi poate fi oferită, aceasta acoperind informaţiile esenţiale despre tine într-un mod personalizat designului tău. Este primul pas în înţelegerea designului tãu individual, alături de Workshop-ul “Trãieste-ti designul!”, şi precede orice alt tip de analizã în Human Design.

Analiza presupune minim 7-8 ore de pregătire a unei prezentări personalizate, unice graficului tău, care va acoperi următoarele teme:

 • Mecanica ta corectă, modul corect de interacţionare cu lumea şi de operare, astfel încât sã întâmpini cât mai puţinã rezistenţa (Tipul şi Strategia);
 • Autoritatea decizională (sursa deciziilor corecte) şi cum anume arată procesul decizional corect;
 • Definitia si darurile active din designul tău, precum si profilul tău (costumul genetic) care include partea la care ai acces conştient și cea la care nu ai acces conștient.

Dilemele designului tău şi modul în care mintea va interfera cel mai probabil cu adevărata ta natură (prin condiţionare), forţându-te să iei decizii într-o manieră greşită pentru tine. Analiza te va ajuta să identifici tiparele mentale condiţionate pentru a începe transformarea vieţii tale.

Durată: o sesiune de 90 de minute
Preţ: 510 Ron
Include:

 • Sesiunea în sala de clasă online sau faţă în faţă
 • Suportul de prezentare
 • Inregistrarea audio a prezentării

În funcţie de designul tău, analiza poate dura 2 sesiuni și maxim 120 minute.

Alegând această analiză beneficiezi de 15% reducere pentru analizele avansate:

 • Analiza avansată
 • Pachetul Design Coaching
 • Revoluţia Solară
 • Analiza relaţională (dacă ai achiziţionat analiza fundaţională cu mine pentru ambele persoane)
programare

Analiza individuala avansată

Reprezintă un instrument util în continuarea procesului de decondiţionare, care îţi permite să recunoşti mai uşor aspectele condiţionării şi modul în care este menită să se reveleze adevărata ta natură.

 • Oferă informaţii mai detaliate despre modul de functionare al canalelor, caracteristici ale designului (porţi si linii), frici activate de design, stiluri de comunicare, mai multe detalii despre profilul tău şi modul în care se revelează în contextul designului
 • Oferă informaţii care detaliază suplimentar şi subliniază Sinele condiţionat (Not-self).

Cerinţe initiale: Analiza fundaţională; este recomandată experimentarea cu propria strategie şi autoritate pentru un timp.

Durată: o sesiune de 60 de minute
Preţ: 450 Ron
Include:

 • Sesiunea în sala de clasă online sau faţă în faţă
 • Suportul de prezentare
 • Inregistrarea audio a prezentării
Cerinţe iniţiale:Această analiză nu reia informaţiile dintr-o Analiză fundaţională, dar se folosește de ele. Pentru cea mai bună experienţă asigură-te că ai avut parte de o Analiză fundaţională profesională. Poţi găsi aici lista analiștilor certificaţi cu specializarea Individual Rave Analysis.
Dacă am făcut împreună Analiza fundaţională, menţionează data acesteia în mesajul de programare și beneficiezi de 15% reducere pentru această analiză
programare

Pachet Design coaching 6x

Dacă vrei să aprofundezi designul tău și să fii ghidat în a observa cum se aplică practic informaţiile dintr-o Analiză fundaţională, acesta este pachetul care ţi se potrivește.

În cadrul celor 6 sesiuni individuale de câte o oră, vom adresa aplicat temele principale ale designului tău. Sesiunile sunt săptămânale, astfel încât să poţi observa mai bine cum apar în viaţa ta aspectele discutate, să identificăm împreună punctele sensibile, personalizând cât mai mult fiecare sesiune următoare în funcţie de locul în care te afli pe drumul de descoperire a naturii tale adevărate.

Durată: 6 sesiuni de 60 de minute, o dată pe săptămână
Preţ: 1250 Ron
Include:

 • Sesiunea în sala de clasă online
 • Inregistrarea audio a prezentării
Cerinţe iniţiale:
Aceste sesiuni nu reiau informaţiile dintr-o Analiză fundaţională, dar se folosesc de ele. Pentru cea mai bună experienţă, asigură-te că ai avut parte de o Analiză fundaţională profesională. Poţi găsi aici lista analiștilor certificaţi cu specializarea Individual Rave Analysis.
Dacă am făcut împreună Analiza fundaţională, menţionează data acesteia în mesajul de programare și beneficiezi de 15% reducere pentru acest pachet
programare

Rectificarea Graficului RAVE

Acest serviciu este furnizat pentru un interval de variaţie al orei naşterii de maxim 3 ore. Dacă intervalul este mai mare şi doriţi o rectificare este necesară o solicitare separată.

Acest serviciu presupune realizarea unei analize a schimbărilor de grafic care apar în intervalul orar indicat de dumneavostra. Veţi primi un RAPORT care include un chestionar, iar răspunsurile pe care le furnizaţi pot indica  graficul RAVE necesar realizării unei Analize fundaţionale. Rectificarea graficului depinde exclusiv de posibilitatea de a vă recunoaşte în descrierile oferite.

 

Notă:

– Rectificarea graficului nu presupune identificarea orei exacte a naşterii

– Acurateţea rectificării depinde de răspunsurile dumneavoastră şi se limitează la ce este necesar pentru a realiza o analiză fundaţională. O mai mare precizie, necesară analizelor avansate, poate fi obţinută, în unele cazuri, prin alte metode de rectificarea a orei nasterii.

Preţ: 210 Ron
programare

Here goes your title

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Sesiune de coaching

Această sesiune pleacă de la acele aspecte pe care ai vrea să le îmbunătăţesti. In cadrul acestor întâlniri putem folosi diferite instrumente pe care le-am dobândit de-a lungul practicii mele profesionale, inclusiv Human Design, pentru a deschide calea spre soluţiile care îţi aduc relaxare şi confort.

 • COST: 240 RON
 • Durată: 60 de minute
Programare
ANALIZE ULTERIOARE ANALIZEI FUNDATIONALE

Analiza ciclurilor

În viaţa fiecăruia dintre noi există momente de turnură care sunt însoţite de decizii majore privind calea vieţii noastre. Cunoscând tabloul temelor şi interacţiunilor pe care le vei întâlni în aceste perioade, cunoscând schimbările de mediu și conştientizând impactul acestor forţe asupra ta, poţi rămâne mai ușor ancorat în procesul decizional corect pentru tine făcând mai puţin probabile deciziile luate din condiţionare.

Aceste analize îti oferă un “Raport meteo” al forţelor de condiţionare din mediul tău. Bazându-te pe strategia şi autoritatea decizionalã le poţi folosi în avantajul tău.

Revoluţia solară

Oferă informaţii despre experienţele cu care te vei întâlni cel mai probabil pe parcursul unui an şi a tipului de condiţionare pe care acestea le aduc (personală, educaţională etc).

Analiza include descrierea forţelor de condiţionare prezentevprin intermediul persoanelor care apar în mediul tău și a forţelor de condiţionare conjuncturale. Presupune minim 7-8 ore de pregătire, datorită complexităţii ei.

Observarea acestor teme reprezintă un sprijin important în experimentarea cu designul tău.

Ciclul solar al unui an începe cu cca. 3 luni înainte de data naşterii. Data recomandată pentru o astfel de interpretare este în general înainte de data naşterii, dar nu mai devreme de data de începere a ciclului.

Durată: sesiune de 60 de minute
Preţ: 650 Ron
  Include:

 • Sesiunea în sala de clasă online sau faţă în faţă
 • Suportul de prezentare
 • Inregistrarea audio a prezentării
  Cerinţe iniţiale:

Această analiză nu reia informaţiile dintr-o Analiză fundaţională, dar se folosește de ele. Pentru cea mai bună experienţă, asigură-te că ai avut parte de o Analiză fundaţională profesională. Poţi găsi aici lista analiștilor certificaţi cu specializarea Individual Rave Analysis.

  Dacă am făcut împreună Analiza fundaţională, menţionează data acesteia în mesajul de programare și beneficiezi de 15% reducere pentru această analiză.
programare

Revoluţia lui Saturn

Are loc în jurul vârstei de 30 de ani. Revoluţia lui Saturn marchează tranziţia la maturitate şi are o importanţă specială pentru profilele de linie 6 (3/6,4/6,6/2,6/3).

Această trecere complexa care marchează o perioadă de aproximativ 20 de ani, până la revoluţia lui Chiron, este detaliată în cadrul analizei.

Din momentul revoluţiei lui Saturn este nevoie să înveţi să utilizezi un nou set de resurse in viaţa ta pentru a trăi experienele corecte. Deasemenea tema mediului tău poate să se schimbe foarte mult ceea ce poate duce la apari`tia de noi tipare mentale condiţonate care să se opună acestei schmbări

Analiza presupune minim 4-5 ore de pregătire.

Dacă vrei să știi când anume este Revoluţia lui Saturn pentru tine și care este momentul oportun pentru această analiză scrie-mi un email în care să incluzi și datele nașterii tale.

Durată: sesiune de 50 de minute
Preţ: 510 Ron
Include:

 • Sesiunea în sala de clasă online sau faţă în faţă
 • Suportul de prezentare
 • Inregistrarea audio a prezentării
Cerinţe iniţiale:Această analiză nu reia informaţiile dintr-o Analiză fundaţională, dar se folosește de ele. Pentru cea mai bună experienţă, asigură-te că ai avut parte de o Analiză fundaţională profesională. Poţi găsi aici lista analiștilor certificaţi cu specializarea Individual Rave Analysis.
programare

Opoziţia lui Uranus

Are loc în jurul vârstei de 40 de ani și marchează criza vârstei mijlocii.

Revoluţia lui Uranus reprezintă un moment de zdruncinare și spargere a tiparelor care nu îţi mai servesc astfel încât să te poţi realinia cu scopul tău în viaţă.

Analiza detaliază temele pe care le vei întâlni în aceasta perioadă şi instrumentele pe care este necesar să înveţi să le foloseşti. Această dinamică va rămâne prezentă în viaţa ta, cel mai probabil până la moarte.

Pregătirea acestei ședinţe durează minim 5-6 ore.

Dacă vrei să știi când anume este Opoziţia lui Uranus pentru tine și care este momentul oportun pentru această analiză scrie-mi un email în care să incluzi și datele nașterii tale.

Durată: sesiune de 50 de minute
  Preţ: 510 Ron
Include:

 • Sesiunea în sala de clasă online sau faţă în faţă
 • Suportul de prezentare
 • Inregistrarea audio a prezentării
Cerinţe iniţiale:Această analiză nu reia informaţiile dintr-o Analiză fundaţională, dar se folosește de ele. Pentru cea mai bună experienţă, asigură-te că ai avut parte de o Analiză fundaţională profesională. Poţi găsi aici lista analiștilor certificaţi cu specializarea Individual Rave Analysis.
programare

Revoluţia lui Kiron

Are loc în jurul vârstei de 50 de ani și marchează începutul perioadei de înflorire a vieţii noastre, când scopul vieţii începe cu adevărat să se manifeste în lume.

Analiza detaliază acest ciclu, oferind informaţii despre schimbarea mediului şi instrumentele care îţi sunt puse la dispoziţie în această perioadă. Are o importantă specială pentru profilele de linie 6 (3/6,4/6,6/2,6/3) pentru care aduce un moment puternic de reconfigurare a vieţii.

Această dinamică va rămâne prezentă în viaţa ta, pâna la moarte.

Pregătirea acestei ședinţe durează minim 5-6 ore.

Dacă vrei să știi când anume este Revoluţia lui Chiron pentru tine și care este momentul oportun pentru această analiză scrie-mi un email în care să incluzi și datele nașterii tale.

Durată: sesiune de 50 de minute
Preţ: 510 Ron
Include:

 • Sesiunea în sala de clasă online sau faţă în faţă
 • Suportul de prezentare
 • Inregistrarea audio a prezentării
Cerinţe iniţiale:

Această analiză nu reia informaţiile dintr-o Analiză fundaţională, dar se folosește de ele. Pentru cea mai bună experienţă, asigură-te că ai avut parte de o Analiză fundaţională profesională. Poţi găsi aici lista analiștilor certificaţi cu specializarea Individual Rave Analysis (http://www.ihdschool.com/Professionals)

   
programare

Analiza relaţională

Cartografiază relaţia dintre două persoane, fie că este vorba de o relaţie de cuplu, o relaţie părinte-copil, cu un membru al familiei sau cu o cunoștinţă.

Fiecare relaţie are punctele ei fierbinţi care pot fi foarte perturbatoare şi zonele de compromis care devin cauzele primare de destrămare a relaţiilor. Cunoaşterea mecanicii corecte a relaţiei dintre două persoane şi a mecanismului de funcţionare a celuilalt aduce toleranţă, acceptare, armonie şi posibilitatea de schimbare a perspectivei pe care o aveţi asupra punctelor sensibile.

 • Analiza oferă fiecărui partener posibilitatea de înţelegere a designului celuilalt,
 • Oferă informaţii despre zonele de compromis şi a surselor de scântei dintr-o relaţie
 • Oferă instrumente şi tehnici de armonizare a relaţiei prin integrarea diferită a punctelor sensibile.

Analiza presupune 10-12 ore de pregătire a sesiunii.

Detalii

Durată: sesiune de 90 de minute
Preţ: 580 Ron
Include:

 • Sesiunea în sala de clasă online sau faţă în faţă
 • Suportul de prezentare
 • Inregistrarea audio a prezentării
Cerinţe iniţiale:

 • Ambii parteneri participă la analiză (excepţii de la această regula pot fi făcute rareori).
 • Ambii parteneri trebuie să aiba o înţelegere primară a propriului grafic.

Această analiză recapitulează pe scurt informaţiile dintr-o Analiză fundaţională într-un mod comparativ. Pentru cea mai bună experienţă, asigură-te că amândoi aţi avut parte de o Analiză fundaţională profesională. Poţi găsi aici lista analiștilor certificaţi cu specializarea Individual Rave Analysis.

Dacă am făcut împreună Analiza fundaţională, menţionează datele acesteia (pentru amândoi) în mesajul de programare și beneficiezi de 15% reducere pentru această analiză.
programare

Crucea Încarnării

Această analiză revelează rolul şi scopul tău în construcţia totalităţii. Trăirea crucii încarnării nu poate fi forţată, ea fiind un rezultat al realinierii cu designul tău şi al operării tale corecte în lume. Nu poţi ajunge să îţi trăieşte crucea decât urmându-ţi Strategia şi Autoritatea.

Este o analiză avansată care își are sensul după ce ai experimentat mai mulţi ani cu propria Strategie şi Autoritate.

Pregătirea acestei sesiuni durează 5-6 ore.

Detalii

Durată: sesiune de 30-50 de minute
Preţ: 560 Ron
Include:

 • Sesiunea în sala de clasă online
 • Suportul de prezentare
 • Inregistrarea audio a prezentării
Cerinţe iniţiale:

 • Analiza Fundaţională
 • Este recomandată experimentarea cu propria Strategie și Autoritate timp de mai mulţi ani

Această analiză nu reia informaţiile dintr-o Analiză fundaţională, dar se folosește de ele. Pentru cea mai bună experienţă, asigură-te că ai avut parte de o Analiză fundaţională profesională. Poţi găsi aici lista analiștilor certificaţi cu specializarea Individual Rave Analysis.

programare

SESIUNE SUPORT

Această sesiune este pentru tine dacă ţi-am făcut o analiză și:

 • ai întrebări suplimentare despre o temă anume a designului tău;
 • vrei să îţi clarifici aspecte ale unei analize avute;
 • vrei sprijin pentru a aplica ceea ce ai aflat dintr-o analiză.

Dacă știi deja cu ce vrei să te sprijin, scrie-mi tema ta în mesajul de programare pentru a obţine cât mai multe informaţii pe parcursul sesiunii.

Detalii

Durată: 30 de minute
Preţ: 210 Ron
Include:

 • Sesiunea în sala de clasă online
 • Inregistrarea audio a prezentării
Cerinţe iniţiale:

Ai avut o sesiune de analiză programată cu mine.

programare
Dreptul de folosinţa al Sistemului Human Design

certified-pro-transparent

Există persoane care utilizează Sistemul Human Design deşi nu sunt recunoscute legal de către Jovian Archive (deţinătorul drepturilor de proprietate intelectualã) şi nici nu sunt certificate de către IHDS (autoritatea de certificare profesională).

Pentru a beneficia de cea mai bună experientă posibilă şi pentru a verifica dacă un analist sau un profesor este autorizat, utilizaţi link-ul următor: IHDS Certified Professionals


Îţi știi data nașterii?

Vizualizează graficul tău introducându-ţi datele aici:

Data nașterii este elementul esential pentru orice serviciu Human Design. Dacă nu sunteţi siguri de exactitatea ei, în cele mai multe cazuri este recomandată realizarea unei rectificări a acesteia.