ABC-ul RAVE  (curs nivel 1)

februarie 2023, datele exacte urmeaza a fi anuntate, ONLINE

18 ore, 1 sau 2 cursuri/saptamana

Posibilitate de extindere a duratei cu inca 1 curs

INSCRIE-TE LA CURS
2150 RON

1900 ron Early Bird

+BONUS EARLY BIRD

Vezi Reduceri disponibile

Cerinte obligatorii:

 • Workshopul LYD-Trăieşte-ţi Designul! 
 • Analiza fundaţională

Analiza fundaţională trebuie să fie realizată de un analist recunoscut de IHDS, care are certificarea Individual Rave Analysis

Distribuie, dacă acest eveniment ti se pare interesant. Iţi multumesc! 

Ce este cursul ABC-ul RAVE?

Poate fi primul pas către o certificare profesionalà în Human Design, după ce ţi-ai început experimentul Human Design participând la cursul Trăieşte-ţi designul şi prin propria Analiză fundaţională.

Acest curs este necesar pentru a accede la cursul de Nivel 2 – Cartografie RAVE, care îţi va permite accesul la cursuri de certificare profesională autorizate de International Human Design School.

INSCRIE-TE LA CURS

ANALIZA FUNDATIONALA

Analiza individuala a graficului tau facuta de un analist profesionist International Human Design School.

Programările nu sunt automate şi le voi confirma doar dacă este decizia corectă pentru mine.

Acest lucru nu indică decât că, la momentul la care soliciţi programarea, eu nu am energie disponibilă pentru această analiză şi din respect pentru designul meu şi al tău nu pot realiza o programare acum. Este posibil sa nu fie momentul corect, analiza corectă sau să nu fiu analistul potrivit pentru tine.

Esti unic şi special şi meriţi experienţa corectă pentru tine.

Programeaza-te inainte de curs

Acest workshopul te poate ajuta?

Dacă cursul “Trăieşte-ţi Designul” ţi-a stârnit curiozitatea de a afla mai multe despre propriul grafic, vrei să afli mai multe despre limbajul Bodygrafului RAVE sau îţi doreşti să păşeşti pe drumul cãtre o certificare profesională în Human Design, cursul ABC-ul RAVE este următorul pas.

În cadrul cursului ABC-ul RAVE începem să construim baza pe care se pot clădi şi consolida posibilele competenţe de analist şi de sintetizare a Bodygraphului, dar este şi cadrul educaţional în care vei putea fi sprijinit şi stimulat să îţi foloseşti strategia şi autoritatea şi ţi se vor oferi stimuli pentru a-ţi  observa condiţionarea.

Vei începe să înveţi să te exprimi în limbajul Human Design, utilizând descriptorii Human Design şi vei face primele exerciţii de frazare, de construire a propoziţiilor Human Design .

ABC-ul RAVE te familiariazează cu cei 11 descriptori ai celor 3 fundaţii:

 • Dualitatea: Roşu şi negru
 • Infrastructura: cele 3 circuite
 • Structura Hexagramei: cele 6 linii

Deasemenea, studenţii ABC-ului RAVE vor primi ca materiale suport: cursul rapid Fluxurile de conştientizare şi multiple materiale care sintetizează descriptorii LYD.

Studenţii ABC-ului RAVE vor realiza şi transmite la sfârşitul cursului un exerciţiu de frazare folosind cei 11 descriptori pe baza unui grafic alocat de profesor.

LOCURI LIMITATE! INSCRIE-TE ACUM

Descriptorii şi frazarea descriptorilor

Descriptorii (keynotes) sunt termenii Human Design asociaţi fiecareia din componentele informaţionale ale graficului RAVE.  Fiecare parte, oricât de restrânsă a unui Bodygraph, are asociaţi mai mulţi descriptori, în funcţie de localizare şi apartenenţa la diverse fluxuri informaţionale, care trebuie să fie corect identificaţi.

Frazarea descriptorilor (keynoting)reprezintă legarea acestora în propoziţii, astfel încât Bodygraphul să poată fi redat utilizând limbajul Human Design, care are un impact la nivel celular. Frazarea descriptorilor este baza pentru a învăţa arta sintetizării unui Bodygraph şi a realizării oricărei analize în Human Design.

LILIANA LUŢU-CORÂCI
Profesor & Analist Human Design, Ghid LYD,
Analist si inginer de Business BG5
IHDS Certified Professional / BG5 Certified Consultant
Liliana este Profesor si Analist profesionist Human Design, fiind primul Ghid „Trăieşte-ţi Designul!”, primul analist şi Inginer de Busines BG5 certificat de International Human Design School din Romania. În anul 2011, când a întâlnit Human Design pentru prima oară la Analiza Fundaţională a graficului ei,  a realizat că acest sistem nu urma să devină doar o pasiune, dar şi o vocaţie pentru ea. De atunci, a studiat cu unii din cei mai reputaţi profesori din domeniu, printre care sunt: Cathy Kinaird, dr. Andrea Reikl-Wolf, Darshana Matthews, Ilse Sendler, Martin Grassinger, Lynda Bunnell şi Karen Sherwood.
Liliana şi-a construit practica internaţională încercand să transmită clienţilor ei frumuseţea pe care o vede în fiecare dintre aceştia şi potenţialul uimitor care se regăseşte în fiecare design.
În practica de terapie şi de coaching, îşi foloseşte şi certificarea de Theta Healer, precum şi alte tehnici dobândite în propria călătorie de dezvoltare personală.

Organizare

Durata: 12 ore de curs, fiecare intalnire dureaza  90 de minute. Posibilitate de extindere a duratei cu inca 180 minute
LocaţiaONLINE, pe platforma ZOOM. Dupa confirmarea inscrierii vei primi detaliile de conectare. Confirmarea inscrierea se face in ordinea platii.
Modalitate de desfăşurare: Cursul are un caracter aplicat, cei 11 descriptori fiind abordaţi prin multiple exemple. Studenţii vor avea ocazia sa aplice elementele cursului în cadrul exerciţiilor pe propriul grafic, astfel încât să îşi construiască o bază corectă pentru a putea fixa descriptorii primari ai oricărui grafic şi să poată realiza proiectul de final de curs.
Plata: Costul cursurilor se poate achita cu cardul (MobilPay) sau prin transfer bancar. După completarea formularului de înscriere vei primi automat aceste detalii pe mailul menţionat. Verficaţi şi folderul JUNK/SPAM al mailului dvs.

Cursrul este recunoscut de International Human Design School  şi permite accesul la cursurile ulterioare mai avansate.

COST
2150 RON
1900 RON EB
+BONUS EARLY BIRD: 20% discount la cumpararea Raportului complet de cariera BG5 in engleza, germana sau italiana, pe www.humandesignro.ro.
Bonusul si Rata Early Bird  sunt valabile doar pentru inscriere si plata pana pe 10 decembrie.
Proiectorii beneficiază de un discount de 20%. Acest discount se aplică la taxa integrala si este necumulabil 

 Dacă ai mai făcut acest curs cu mine sau cu un profesor certificat, poţi participa din nou la acest curs, cu o reducere de 70% (solicita reducerea in formularul de inscriere).

___________________________

 • Cursul poate fi platit si in 3 RATE cu un avans de 40% (solicita acest lucru in formularul de inscriere sau scrie-mi daca crezi ca alt plan ti se potriveste).

*cursul se organizeaza daca sunt minim 5 platitori

Costul cursului include
 • Participarea live la workshopurile programate
 • Cursul rapid Fluxurile de conştientizare
 • Planşe digitale cu descriptorii ABC şi LYD
 • Prioritate de inscriere la evenimentele www.humandesignro.ro cu locuri limitate
 • Acces la grupul de facebook special creat pentru participanţii acestui curs.
Costul cursului nu include
Manualul „RAVe ABC”.

Pentru a te inscrie la acest workshop este necesar sa completezi formularul de inscriere:

Verificati si folderul SPAM/JUNK al mailului dvs pentru a primi detaliile legate de inscriere si plata.

Numele tău*

Sex:

Data nasterii:

Ora exacta a naşterii:
(format 24 ore)

Locul naşterii:

Ai avut o Analiza fundationala Human Design? Te rog completeaza data si numele analistului?

Eşti de acord ca graficul tău să fie afişat şi comentat in timpul cursului, astfel incat să primeşti informatii personalizate?

DaNu

Ai participat la cursul "Traieste-ti designul! Living Your Design". Te rog scrie mai jos data si numele ghidului LYD:

Ai mai participat la cursul "ABC-ul RAVE". Te rog scrie mai jos data si numele profesorului:

Ai un cod special de reducere? Introdu-l mai jos si vei primi un mail separat cu un link special de plata


-------

Date facturare:
Nume prenume*:

CI(serie,nr):

Adresa (localitate, str., nr.)*:

Judet*:

-----

Te pot interesa si

Curs RECOMANDAT

CONSULTATII INDIVIDUALE HUMAN DESIGN