THETA HEALING

Creează sănătătate, abundenţă și fericire acum!

SOLICITA O PROGRAMARE

La ce te poti astepta în cadrul unei ședinte Theta healing

Ședinţa începe cu un interviu în care încercăm să identificăm împreună pe ce aspect al vieţii tale vrei să lucrezi. Te poate ajuta să adormi în gând cu întrebarea: „Dacă aș putea schimba orice la viaţa mea, ce ar fi acel lucru?”. Încearcă să îţi păstrezi mintea liberă de orice gânduri care ţi-ar putea spune ca unele lucruri sunt imposibile sau observă care sunt lucrurile imposibile descoperite de minte și notează-le pe o hârtie.

Tehnica efectivă poate include scanări intuitive, lucrul cu convingerile și vindecări. Nimic nu se schimbă fără acordul tău și îţi voi cere permisiunea pentru fiecare pas pe care îl facem. ThetaHealing respectă faptul că fiecare este aici având toată responsabilitatea și puterea de a lua deciziile care îi creează viaţa și interferenţa fără permisiunea verbală este foarte rar permisă (rare cazuri de persoane aflate in comă, inconștiente,etc).

Cum te pregătești?

Bea suficientă apă înainte. Este important să fii hidratat pentru ca răspunsul muscular să fie clar și puternic.

În general în cadrul unei ședinţa vom utiliza și testarea răspunsului muscular pentru a identifica convingerile rezidente în subconștient.

Intenţia cu care vii la ședintă este foarte importantă. Rapiditatea și cursivitatea unei ședinţe este ajutată de o intenţie clară legată de ceea ce vrei să schimbi și de concentrarea puternică pe schimbarea pozitivă pe care vrei să o producă.

De câte ședinţe ai nevoie?

Într-o ședinţă ThetaHealing se pot lucra multe aspecte deodată. Totuși, numărul de ședinţe depinde de cel care lucrează. Uneori efectele unei ședinţe sunt imediate și rezolvă complet problema, alteori sistemul de convingeri atașat temei lucrate poate fi mai complex, fiind nevoie de investigarea mai profundă și în timp, astfel încât vindecarea să se producă la modul ideal. Deasemenea modul în care se instaleaza vindecarea depinde de structura fiecărei persoane.

Atenţionare!

ThetaHealing nu substituie și nu recomandă renunţarea la psihoterapie, terapie alopată sau scheme de tratament în curs.