CELE 9 PUTERI

Serie de webinarii human design

25 martie-13 mai (joi 19:00-20:00) ONLINE
8 saptamani, 1workshop/saptamana

Cerinte: Graficul tău RAVE (calculat pe baza datelor naşterii) şi graficele RAVE ale unor persoane apropiate ţie (max. 4).

Analiza individuala a graficului tau (Analiza fundaţională) nu este o cerinţă dar este recomandată şi te poate ajuta să aplici mai eficient informatiile obţinute în cadrul workshopului.

Detalii Analiza individuala
INSCRIE-TE LA CURS
Vrei sa primesti graficul  tau RAVE?
SOLICITA GRAFIC

Trimite-mi un email cu datele tale de naştere (data, ora, loc) si subiectul “GRAFICUL MEU”, la liliana@humandesignro.ro .

De ce Workshopul  9 Centri – 9 Puteri este unic?

9 CENTRI – 9 PUTERI este un instrument inovativ care combină un proces de coaching individualizat (metoda 3 PAŞI) cu elementele unui workshop clasic.
Această serie Human Design îţi oferă informaţii mai detaliate despre centri decât cursul IHDS “Trăieşte-ţi Designul!”- Living your Design! şi îţi oferă mai multe repere  pentru a identifica condiţionarea prezentă în viaţa ta.
Vei avea ocazia să observi şi să experimentezi temele fiecărui centru pe parcursul unei săptămâni, primind îndrumări personalizate. Determinarea ta de a EXPERIMENTA şi a aplica informaţiile  numeroase oferite de aceste workshopuri Human Design, este cea care ^iţi poate aduce transformarea de care ai nevoie.
În cadrul cursului 9 centri – 9 Puteri, folosind metoda 3 PAŞI care îţi transformă viaţa:
  • Vei cunoaşte zonele tale vulnerabile şi posibilele tipare condiţionate care îţi afectează viaţa într-un mod negativ
  • Vei afla informaţii despre presiunea pe care o aduci şi impactul pe care îl ai asupra celorlalţi în relaţiile cu cei apropiaţi
  • Vei deveni conştient de modul în care aceste tipare condiţionate se manifestă în viaţa ta
  • Vei crea şi aplica instrumente practice pentru a tranforma momentele în care eşti împins să iei decizii din condiţionare în momente de curgere sănătoasă

Metoda  3 PAŞI care îţi transformă viaţa

 
CUNOSC – Am informaţia esenţială despre tiparele care construiesc această temă în lume
VĂD/ SIMT– Folosesc un instrument investigativ simplu pentru a deveni mai conştient de tiparele specifice care se manifestã în viaţa mea.
TRANSFORM – Creez şi aplic un ritual unic care mă ajută să reintegrez această temă în viaţa mea, restabilind o curgere sãnătoasă.
Această metodă a fost dezvoltată şi aplicată iniţial în cadrul workshopului „Apropiere şi sacrificiu” despe care găseşti detalii aici.

LOCURI LIMITATE
Inscrie-te!

Ce sunt cei 9 centri ?

Cei 9 centri din Bodygraph (formele geometrice cu numere in interior din Graficul tău individual) sunt sursa a nouă puteri sau tipuri de procese distincte.  
Configuraţia şi caracteristicile centrilor descriu modul în care suntem determinaţi genetic în diverse funcţionlităţi, de exemplu, procesele de gândire şi conceptualizare, procesarea emoţiilor, raportarea la valoare, stimă de sine, voinţă, energia de lucru si sexualitate, adaptarea la stress, senzaţia de securitate, capacitatea de procesare a toxicităţii fizice şi psihice din mediu, comunicarea şi manifestarea, raportarea noastră la tema iubirii, asumarea de roluri şi direcţii care ne definesc în viaţă.
Configuraţia acestor centri descrie:
– CINE EŞTI TU, resursele tale genetice  (detaliile specifice ale Graficului tău poţi obţine în cadrul Analizei fundaţionale)
– Deschiderea ta către lume, care poate deveni o sursa de condiţionare şi principala vulnerabilitate

Workshopul  9 Centri – 9 Puteri

Această serie de workshopuri Human Design despre cei 9 centri  urmăreşte să descrie dinamica fiecărui centru cu aplicabilitate practică în designul tău unic.
Fiecare centru are o funcţionare sănătoasă şi una distorsionată, care sunt prezentate  cadrul workshopurilor, oferindu-ţi reperele pentru a le putea identifica în viaţa ta şi în relaţiile tale. Distorsiunile care provin din condiţionare ne accentuează senzaţia de disconfort pe care o aducem în viaţa noastră, ajungând chiar să se manifeste şi fizic, fiecare centru având o anumită corespondenţă biologică.
Workshopul se adresează celor care se hotărăsc să îşi canalizeze energia spre a aduce efectiv o schimbare în viaţa lor, mai debrabă decât spre a acumula informaţii doar la nivel mental.
Succesiunea workshopurilor urmăreşte locul ocupat de centri în ierarhia condiţionării, programarea workshopurilor fiind săptămânală.

Programare

W1: Centrul Ego

25 martie, 19:00-20:00

W2: Centrul Plexul Solar

1 aprilie, 19:00-20:00

W3: Centrul G

8 aprilie, 19:00-20:00

W4: Centrul Splenic

15 aprilie, 19:00-20:00

W5: Centrii Ajna si Cap
centri human design Ajna Cap

22 aprilie, 19:00-20:00

W6: Centrul Radacina

29 aprilie, 19:00-20:00

W7: Centrul Sacral

6 mai, 19:00-20:00

W8: Centrul Gatului

13 mai, 19:00-20:00

LOCURI LIMITATE
Inscrie-te!

LILIANA LUŢU-CORÂCI
Trainer & Analist Human Design
IHDS Certified Professional / BG5 Certified Consultant
Liliana este Analist profesionist Human Design, fiind primul Ghid „Trăieşte-ţi Designul!”, primul analist şi Inginer de Busines BG5 certificat de International Human Design School din Romania. În anul 2011, când a întâlnit Human Design pentru prima oară la Analiza Fundaţională a graficului ei,  a realizat că acest sistem nu urma să devină doar o pasiune, dar şi o vocaţie pentru ea. De atunci, a studiat cu unii din cei mai reputaţi profesori din domeniu, printre care sunt: Cathy Kinaird, dr. Andrea Reikl-Wolf, Darshana Matthews, Ilse Sendler, Martin Grassinger, şi Karen Sherwood.
Liliana şi-a construit practica internaţională încercand să transmită clienţilor ei frumuseţea pe care o vede în fiecare dintre aceştia şi potenţialul uimitor care se regăseşte în fiecare design.
În practica de terapie şi de coaching, îşi foloseşte şi certificarea de Theta Healer, precum şi alte tehnici dobândite în propria călătorie de dezvoltare personală.

Organizare

Durata: Fiecare workshop  din serie dureaza  60 de minute, iar primul curs 90 minute.
LocaţiaONLINE, pe platforma ZOOM. Dupa confirmarea inscrierii vei primi detaliile de conectare. Confirmarea inscrierea se face in ordinea platii.
Modalitate de desfăşurare: In cadrul cursului se face referire si la graficul dvs., dacă vă daţi acordul pentru prelucrarea datelor dumneavoastră de naştere, prin completarea formularului de înscriere. Vă rog să verificaţi exactitatea acestor date, deoarece acurateţea informaţiilor primite depinde de datele introduse de dvs.
Plata: Costul cursurilor se poate achita cu cardul (MobilPay) sau prin transfer bancar. După completarea formularului de înscriere vei primi automat aceste detalii pe mailul menţionat. Verficaţi şi folderul JUNK/SPAM al mailului dvs.
COST
1000 RON
800 RON EArly Bird
Rata Early Bird este valabila doar pentru inscriere si plata pana pe 16 martie.
Proiectorii beneficiază de un discount de 20%. Acest discount se aplică primul, în cazul discounturilor succesive. 
Tinerii sub 25 ani  plătesc doar 450 Ron.
 Membrii suplimentari ai familiei (Sotul/sotia/copiii) înscrisi la acelasi curs plătesc doar 450 Ron.
Daca participi la seria de cursuri9 centri-9 Puteri   beneficiezi de o reducere cumulabila de 20% pentru cursul certificat “TRAIEŞTE-ŢI DESIGNUL! -Living Your Design”

Inscriere webinar 9 CENTRI – 9 PUTERI

Verificati si folderul SPAM/JUNK al mailului dvs pentru a primi detaliile legate de inscriere.

Datele nasterii sunt importante pentru a stabili configuratia puterilor dvs.

Numele tău*

Sex:

Data nasterii:

Ora exacta a naşterii:
(format 24 ore)

Locul naşterii:


Ai mai beneficiat de o analiză Human Design? Făcută de cine?

Ai mai participat la un curs Human Design? Ce curs?

Ai un cod de reducere?

Un membru al familiei (sot/sotie/parinte) este deja inscris la acest curs? Spune-mi numele lui:

Ai sub 25 ani?
NuDa

Date facturare:
Nume prenume*:

CI(serie,nr):

Adresa (localitate, str., nr.)*:

Judet*:

Te pot interesa si

ONLINE, Meditatie ghidata 
15 martie

Traieste-ti Designul! – Curs IHDS
26 mai-21 iulie

Analize individuale
Human Design