Parenting & Human Design 

   Meet your child true Self!

Produsele destinate copiilor de pe aceastã pagină sunt adecvate pânã în jurul vârstei de 12-14 ani, acestea presupunând (acolo unde este necesar) doar interacţiunea cu părintele. După această perioadă devin mai potrivite produsele pentru adulţi şi, de cele mai multe ori, participarea copilului la propria analiză devine esenţială pentru ca acesta să poată fi susţinut în mod adecvat. Odată cu trecerea în adolescenţă, posibil chiar mai devreme, copilul poate recunoaşte şi urmări propriile teme de condiţionare şi împărtăşirea directă a experienţelor trăite analistului Human Design este un factor care impactează semmnificativ analiza oferită. Dacă te afli într-o astfel de situaţie produsele care te pot interesa se află AICI.

Programare

HUMAN DESIGN

PRIMUL PAS

 • Comandă Raportul Tipul copilului tău sau Raportul Tipului tău.  Vei afla care sunt componentele arhitecturii tale genetice şi elementele de bază ale designului tău.
 • Programează o Analiza individuală. Acesta este analiza graficului individual care îţi explică taote elementele designului, prin interpretarea sintetică a activărilor individuale şi îţi descrie cum să iei decizii corecte.
 • Înscrie-te la cursul care ţi se potriveşte sau la sesiuni individuale specializate.

RAPORT PERSONALIZAT TIPUL COPILULUI TAU

detalii
COMANDĂ

RAPORT PERSONALIZAT TIPUL TAU

detalii
COMANDĂ

Analiza individuală pentru copii 

Nu te-ai decis încă dacă să investesti într-o analiză, cumpără mai întâi Raportul copilului tau .

PROGRAMARE

Această analiză îţi descrie elementele principale ale designului copilului tău, astfel încât să îi poţi susţine unicitatea. Îi vei cunoaşte  

-Tipul şi Strategia , astfel încât să interacţionezi corect cu el

-Procesul decisional corect şi cum anume îl poţi susţine

-Darurile sale genetice, definiţia şi zonele de vulnerabilitate

-Costumul sau genetic (caracteristicile profilului său)

 • COST: 250 RON
 • Durata: 60 de minute

Este recomandată pentru copii sub 12-14 ani. În jur de 14 ani,de obicei apare momentul în care adolescentul ar trebui să participe la propria analiza şi devine mai potrivită Analiza individuală RAVE (adulţi).

Analiza individuală a graficului Rave

Nu te-ai decis încă dacă să investesti într-o analiză, cumpără mai întâi Raportul tau personalizat.

PROGRAMARE

Analizele individuale sunt principalul instrument de introducere în Human Design și în înţelegerea profundă a modului în care ești construit. (Poţi consulta aici toate analizele individuale care pot urma acestei analize)

Folosind informaţiile din analiza individuală îţi vei continua călătoria de auto-cunoaștere mai bine pregătit și mai conștient de provocările pe care le vei întâlni pe drumul tău. Verifică avantajele pe care le poţi avea programând o Analiză Fundaţională cu mine. 

Este analiza fundaţională clasică destinată adulţilor. În cazul copiilor, în jur de 12-14 ani de obicei apare momentul în care adolescentul ar trebui să participe la propria analiza şi devine potrivită şi pentru el această Analiză si produsele de pe aceasta pagina Consultatii individuale.

Analiza fundaţională

Este cea mai importantă Analiză care îţi poate fi oferită, aceasta acoperind informaţiile esenţiale despre tine într-un mod personalizat designului tău. Este primul pas în înţelegerea designului tãu individual, alături de Workshop-ul “Trãieste-ti designul!”, şi precede orice alt tip de analizã în Human Design.

Analiza presupune minim 7-8 ore de pregătire a unei prezentări personalizate, unice graficului tău, care va acoperi următoarele teme:

 • Mecanica ta corectă, modul corect de interacţionare cu lumea şi de operare, astfel încât sã întâmpini cât mai puţinã rezistenţa (Tipul şi Strategia);
 • Autoritatea decizională (sursa deciziilor corecte) şi cum anume arată procesul decizional corect;
 • Definitia si darurile active din designul tău, precum si profilul tău (costumul genetic) care include partea la care ai acces conştient și cea la care nu ai acces conștient.

Dilemele designului tău şi modul în care mintea va interfera cel mai probabil cu adevărata ta natură (prin condiţionare), forţându-te să iei decizii într-o manieră greşită pentru tine. Analiza te va ajuta să identifici tiparele mentale condiţionate pentru a începe transformarea vieţii tale.

Durată: o sesiune de 90 de minute
Preţ: 510 Ron
Include:

 • Sesiunea în sala de clasă online sau faţă în faţă
 • Suportul de prezentare
 • Inregistrarea audio a prezentării

În funcţie de designul tău, analiza poate dura 2 sesiuni și maxim 120 minute.

Alegând această analiză beneficiezi de 15% reducere pentru analizele avansate:

 • Analiza avansată
 • Pachetul Design Coaching
 • Revoluţia Solară
 • Analiza relaţională (dacă ai achiziţionat analiza fundaţională cu mine pentru ambele persoane)
programare

 „Tu şi copilul tău” 

Nu te-ai decis încă dacă să investesti într-o analiză, cumpără mai întâi Raportele voastre personalizate.

PROGRAMARE

Coaching Human Design „Tu şi copilul tău”: cum sa iei decizii corecte, cum să fii tu însăţi/însuţi şi să îţi susţii şi copilul să îşi realizeze potenţialul. 

Pachetul include:

 • Analiza individuala RAVE,
 • Analiza individuala pentru copii (un copil)
 • Analiza voastra relatională

în 2 sesiuni de 90 de minute  pe care le vom programa de comun acord, sau dacă acest lucru nu este posibil vei primi înregistrarea sesiunilor.

Adecvat pentru copii sub 12-14 ani.  În cazul copiilor, în jur de 12-14 ani de obicei apare momentul în care adolescentul ar trebui să participe la propriile analize şi devin potrivite produsele de pe aceasta pagina Consultatii individuale.

 

Detalii

 • COST: 850 RON, in care este inclus si Raportul personalizat – Tipul copilului tau
 • Durata: 2×90 de minute

Rapoarte personalizate 

Tipul copilului tău

 • COST: 63 RON
COMANDA

Ce este si ce contine

 • Acest raport personalizat (generat manual) conţine elementele principale ale designului copilului tău şi îţi oferă o imagine a tipului său. 

  Există în Human Design 4 TIPURI DE ARHITECTURI GENETICE, pe care este esenţial să le cunoaştem pentru a putea interacţiona corect cu copiii noştri.

  Acest raport poate fi primul pas în a înţelege designul copilului tău şi poate fi un suport excelent pentru Analiza individuală pentru copii

  • COST: 63 RON, 10 pagini
  • Livrat digital in format .pdf

Acest raport este adecvat până în jurul vârstei de 12-14 ani, după această vârstă putând fi mai potrivite produsele pentru adulţi.

Raportul tău Human Design

 • COST: 80 RON
COMANDA

Ce este si ce contine

 • Acesta este un raport personalizat în care sunt identificate elementele designului individual şi descrierea Tipului, Strategiei, Aurei şi Autoritaţii decizionale prezente în această arhitectură genetică.

  Raportul este un suport excelent pentru Analiza individuală RAVE (analiza fundaţională), oferind informaţii care pot fi revizitate de ori de câte ori este nevoie in experimentul Human Design.

  Acest raport poate fi primul pas pentru cineva care doreşte să afle mai multe despre Human Design şi despre designul său şi este un cadou util pe care ţi-l poţi oferi ţie sau îl poţi oferi celor dragi.

  • COST: 80 RON
  • Livrat digital in format .pdf

Workshopuri

DETALII si inscrieri

TIPURILE IN HUMAN DESIGN

Human Design descrie 4 tipuri fundamentale şi 4 strategii simple de interacţiune care decurg din designul genetic.

Acestea sunt legile care stau la baza interactiunilor sănătoase şi pe care orice părinte ar trebui să le cunoască pentru a-şi susţine copilul să înflorească.

 • Durată: 4 săptămâni (1 workshop/săptămână)
 • Urmatorul curs: ONLINE, 9-30 iunie 2022 (marţi de la 18:00-19:00)
 • Locurile sunt limitate.

VEZI AICI TOATE ANALIZELE HUMAN DESIGN

VEZI AICI TOATE EVENIMENTELE HUMAN DESIGN

Dreptul de folosinţa al Sistemului Human Design

certified-pro-transparent

Există persoane care utilizează Sistemul Human Design deşi nu sunt recunoscute legal de către Jovian Archive (deţinătorul drepturilor de proprietate intelectualã) şi nici nu sunt certificate de către IHDS (autoritatea de certificare profesională).

Pentru a beneficia de cea mai bună experientă posibilă şi pentru a verifica dacă un analist sau un profesor este autorizat, utilizaţi link-ul următor: IHDS Certified Professionals


Îţi știi data nașterii?

Vizualizează graficul tău introducându-ţi datele aici:

Data nașterii este elementul esential pentru orice serviciu Human Design. Dacă nu sunteţi siguri de exactitatea ei, în cele mai multe cazuri este recomandată realizarea unei rectificări a acesteia.