Workshop TRĂIEŞTE-ŢI DESIGNUL!

CURS HUMAN DESIGN Romania LYD CURS TRAIESTE-ti DESIGNUL Liliana Lutu-Coraci 

CURS HUMAN DESIGN LYD
ONLINE: 17 septembrie-5 noiembrie 2024
18:00-20:00  

Ma 17.09, J 19.09, Ma 24.09, 8.10, 15.10, 29.10

Ma 5.11

Cerinte: Graficul tău RAVE (calculat pe baza datelor naşterii) şi graficele RAVE ale unor persoane apropiate ţie (max. 4).

Analiza individuala a graficului tau (Analiza fundaţională) nu este o cerinţă dar este recomandată şi te poate ajuta să aplici mai eficient informatiile obţinute în cadrul workshopului.

INSCRIE-TE ACUM SI VEZI DISCOUNTURILE DISPONIBILE
1600 RON

EB 1400 RON (expira pe 15 august)

VezI Reduceri DISPONIBILE

Distribuie, dacă acest eveniment ti se pare interesant. Iţi multumesc! 

Vrei sa primesti graficul  tau RAVE?
SOLICITA GRAFIC

Trimite-mi un email cu datele tale de naştere (data, ora, loc) si subiectul “GRAFICUL MEU”, la liliana@humandesignro.ro .

BONUS: Pentru înscrierea si plata in termenul EARLY BIRD  primeşti Raportul TIPUL TĂU

Cunoaste-ti Ghidul!

LILIANA MARIA LUŢU-CORÂCI
Profesor & Analist Human Design, Ghid LYD, Analist si inginer de Business BG5
   IHDS Certified Professional / BG5 Certified Consultant

Citeste mai mult: Liliana este Analist si Profesor Human Design , fiind primul Ghid „Trăieşte-ţi Designul!”...

Liliana este Analist si Profesor Human Design, fiind primul Ghid „Trăieşte-ţi Designul!”, primul analist şi Inginer de Busines BG5 certificat de International Human Design School din Romania. În anul 2011, când a întâlnit Human Design pentru prima oară la Analiza Fundaţională a graficului ei,  a realizat că acest sistem nu urma să devină doar o pasiune, dar şi o vocaţie pentru ea. De atunci, a studiat cu unii din cei mai reputaţi profesori din domeniu, printre care sunt: Cathy Kinaird, dr. Andrea Reikl-Wolf, Darshana Matthews,  Carol Zimmerman, Ilse Sendler, Martin Grassinger, Leela Swan Herbert şi Karen Sherwood.
Liliana şi-a construit practica internaţională încercand să transmită clienţilor ei frumuseţea pe care o vede în fiecare dintre aceştia şi potenţialul uimitor care se regăseşte în fiecare design.
În practica de coaching , îşi foloseşte şi certificarea de Facilitator de Constelatii sistemice , precum şi alte tehnici dobândite în propria călătorie de dezvoltare personală.

ANALIZA de FUNDATIE

Analiza individuala a graficului tau facuta de un analist profesionist International Human Design School.

Analiza individuala a graficului tau (Solicita o programare) nu este o cerinţă dar este recomandată şi te poate ajuta să aplici mai eficient informatiile obţinute în cadrul workshopului.

Primii pasi in Human Design?

Vrei sa stii mai multe despre ce contine acest curs si ce iti ofera diferit de Analiza fundationala? Urmareste inregistrarea webinarului Primii Pasi In HUman Design


Workshopul Living Your Design – Traieste-ti designul si Educatia in Human Design

Acest curs poate să fie anterior sau ulterior unei Analize de Fundaţie RAVE.

Este primul dintre cursurile de educaţie generală în Human Design, fiind condiţie de accesare a cursului de Nivel 1– ABC RAVE și Nivel 2 – Cartografie RAVE.

Cele trei cursuri de educaţie generală reprezintă cerinţe obligatorii pentru formarea mai avansată în Human Design sau pentru certificările profesionale din cadrul International Human Design School si BG5 Business Institute.

Dacă îţi doreşti participarea la cursuri mai avansate Human Design, verifică programarea acestora şi reducerile disponibile.

INSCRIE-TE LA CURS
Progreameaza-te la o ANALIZA
O poţi contacta pe Liliana pentru workshopuri personalizate, susţinute exclusiv pentru membrii organizaţiei sau grupului tău. Liliana poate fi contactată şi pentru workshopuri în locaţia aleasă de tine în România sau în afară.(liliana@humandesignro.ro)

Ce este workshopul Living Your Design – Traieste-ti designul

Poate fi primul pas pentru tine în descoperirea experimentului Human Design. Cursul poate să fie anterior sau ulterior unei Analize Fundaţionale RAVE (graficul tău personalizat).

Este deasemenea primul nivel din cadrul cursurilor de educaţie generală în Human Design, fiind condiţie de accesare a cursului de Nivel 2 – ABC RAVE și Nivel 3 – Cartografie RAVE.

Cele trei cursuri de educaţie generală reprezintă cerinţe obligatorii pentru formarea mai avansată în Human Design sau pentru certificările profesionale din cadrul International Human Design School si BG5 Business Institute.

Dacă îţi doreşti participarea la cursuri mai avansate Human Design, verifică programarea acestora şi reducerile disponibile

INSCRIE-TE LA CURS
CURSURI PROGRAMATE

ANALIZA FUNDATIONALA

Analiza individuala a graficului tau facuta de un analist profesionist International Human Design School.

Programările nu sunt automate şi le voi confirma doar dacă este decizia corectă pentru mine.

Lipsa confirmarii (daca este cazul) nu indică decât că, la momentul la care soliciţi programarea, eu nu am energie disponibilă pentru această analiză şi din respect pentru designul meu şi al tău nu pot realiza o programare acum. Este posibil sa nu fie momentul corect, analiza corectă sau să nu fiu analistul potrivit pentru tine.

Esti unic şi special şi meriţi experienţa corectă pentru tine.

Programeaza-te

PRIMII PASI IN HUMAN DESIGN

Vrei sa stii mai multe despre ce contine acest curs si ce iti ofera diferit de Analiza fundationala? Urmareste inregistrarea webinarului Primii Pasi In HUman Design

Ce INCLUDE acest curs?

Webinarii Online Live Living Your Design

Ce se preda in cursurile LIVE:

 • Capitolul 1: Introducere In sistemul Human Design si Concepte de bază și 9 Înregistrări despre Cei 9 Centri: Oricând dorești poţi începe să îti explorezi fundamentele designului, accesând aceste înregistrări pentru a înțelege fiecare centru în parte.
 • Capitolul 2: Definiții și Autorități: Aici vei regăsi informaţiile despre Definiții și Autorități, ca să poţi începe exprimentarea cu procesul decisional corect pentru tine.
 • Capitolul 3: Tipuri. Detaliază caracteristicile celor 4 tipuri, interacţiunile dintre ele şi strategiile associate lor.

Webinariile au un caracter aplicat și interactiv, făcându-se referire în permanenţă la graficele participanţilor, cu permisiunea acestora. Din acest motiv locurile sunt limitate, astfel încat fiecărui participant să i se poată acorda suportul necesar pe parcursul lor.

Materiale de curs
 • Suport de Practică Personalizat: Pentru a transforma învățarea în experiență concretă, fiecare participant primește un suport de practică unic. Acest suport conține graficul personal, zonele de conditionare și graficele a 4 persoane apropiate, împreună cu zonele de impact din relație. Acest instrument poate fi folosit ca  un jurnal în experimentarea proprie și în observarea dinamicilor centrilor în viaţa ta. Îl poţi folosi pentru a a înregistra observaţiile tale, dacă decizi să urmezi experimentele propuse în înregistrările fiecărui centru.

 • Materiale de curs www.humandesignro.ro:

  La fiecare capitol de curs găseşti resurse suplimentare, care te suţin în a regăsi uşor informaţia.

  Cursul este adaptat şi cu Descriptorii utilizaţi în BG5, astfel încât să te ajute în parcursul educational pentru obtinerea certificarilor BG5 şi OC16.

 • Costul cursului nu include
  Manualul „Living Your Design”.
INSCRIE-TE ACUM

Nu ti se potriveste acest format? Alege cursul SELF_PACED.

Traieste-ti Designul - Living Your Design LYD

Inclus in costul cursului.

Testimoniale

Am ajuns la Human Design căutând să mă înțeleg, să înțeleg ce este și ce nu este în regulă cu mine. Încet-încet din ce în ce mai multe au început să facă sens și am reușit să mă privesc pe mine și pe cei din jurul meu într-un mod nou, mai cuprinzător, mai profund. Am înțeles de ce uneori luam decizii greșite și cum pot face ca să mă recadrez pentru a lua deciziile potrivite pentru mine înțelegându-i în același timp și pe ceilalți. Am apreciat deschiderea, onorarea și respectarea designului fiecăruia, volumul, profunzimea și calitatea informațiilor primite, răspunsurile la întrebările puse – ce au adus claritate și au creat spațiu pentru procesele mele interioare.

Diana Militaru
Diana Militaru

Mie Human Design mi-a schimbat viata. Tu mi-ai schimbat viata. Ai fost palma de la Dumnezeu care m-a pus inapoi pe cale, caci o pierdusem in conditionare. In septembrie se fac 2 ani, de schimbari MAJORE si intelegere. Tot simt in corp, cum curge, ce sunt eu, ce nu, de ce am nevoie si ce nu. Nu mai fac nimic fara sa simt ca vreau, l-am luat pe NU in brate, nu conteaza cate milioane de invitatii am 😄. Daca eu nu simt, nu fac. Migrenele au scazut major, inca le mai am cand nu ma ascult, dar imediat ma redresez.

Oricum, vreau sa stii ca te port cu mare recunostinta in suflet, si ca sunt profund recunoscatoare pentru ustensilele pe care mi le-ai dat. Sper sa aduci acelasi impact si claritate in multe alte vieti.

Multumesc Liliana! Tot tot!! Sa fii binecuvantata si sa aduci soarele in multe alte vieti! 🙏🤗

M. Verbiest
M. Verbiest

Experiența de a te cunoaște pe tine însăți, de a face cunoștință cu tine, reprezintă un fapt, care ar fi indicat să fie trăit de fiecare dintre noi. Cu ajutorul Human Design, prin intermediul  Lilianei, am descoperit cât de ușor ar fi totul, doar cunoscând, respectând și acționând pe baza autorității și strategiei personale.

Este foarte important sa recunoaștem individualitatea fiecăruia și sa o respectăm. Pentru aceasta trebuie sa cunoaștem cele 4 tipuri. Stă în puterea noastră, a fiecăruia dintre noi, sa fim fericiți și mulțumiți de noi, de viața noastră, de ceea ce alegem sa experimentăm.

De când am început acest drum, descopăr lucruri minunate în fiecare zi, acționând în baza autorității și strategiei personale. Alături de Liliana, căreia îi mulțumesc, mi s-a părut totul o joacă serioasă, dar și o descoperire continuă. Întrebările puse cu multă atenție, te provoacă și te deschid! Cel mai frumos cadou, pe care ni-l putem face, este să ne cunoaștem pe noi înșine…. Recomand cursurile și discuțiile cu Liliana! Chiar si o „bârfă”..

A.M.
A.M.

M-am alăturat acestui curs ca să înțeleg mai bine personalitatea copilului meu şi am aflat cum pot interacționa armonios cu fetita mea în funcție de tipul și personalitatea ei.

Cunoștințele de Human Design mi-au adus claritate în privința deciziilor şi interacţiunilor personale sau profesionale
Am apreciat capacitatea de a explica firesc și normal știintele mai complexe, datorita formarilor profesionale parcurse.

Clara
Clara
Acest workshop este pentru tine?

Dacă te recunoşti în măcar una din situaţiile de mai jos, atunci acest curs este pentru tine.

 • Te întâlneşti des cu furia, frustrarea, amărăciunea sau dezamăgirea în viaţa ta?
 • Faci uşor promisiuni şi apoi îţi este greu să le respecţi? Simţi mereu ca trebuie să-ţi demonstrezi valoarea?
 • Esti usor iritabil? Nuanţezi sau eviţi adevărul ca să nu se ajungă la confruntări sau răbufniri emoţionale?
 • Eşti constant în căutarea direcţiei tale sau a iubirii adevărate? Încerci să te defineşti printr-o relaţie, printr-o persoană sau printr-un titlu?
 • Eşti inflexibil şi rămâi prins in situaţii sau relaţii toxice care îţi oferă o falsă siguranţă?
 • Te agăţi uşor de o idee şi când eşti provocat devii foarte defensiv şi pretinzi că esti sigur?
 • Eşti în căutarea inspiraţiei? Eşti distras usor ?
 • Stressul este o temă permanentă in viaţa ta? Eşti dispus să te mişti oricât de repede sau să îţi schimbi priorităţile doar pentru a scăpa cât mai repede de presiunea pe care alţii o pun asupra ta?
 • Eşti mereu ultimul care se opreşte din muncă, din activitate pentru ca apoi să cazi extenuat?
 • Eşti primul care vorbeşte pentru că tăcerea nu este comfortabila pentru tine? Încerci să atragi atenţia asupra ta?
Ce vei obtine urmând acest workshop?

Iţi vei întelege propriul design prin prisma surselor de condiţionare care te impactează şi a modului în care...

 • Iţi vei întelege propriul design prin prisma surselor de condiţionare care te impactează şi a modului în care tu îi impactezi pe cei din jurul tau,
 • Vei întelege caracteristicile cheie ale Tipului tău si Strategiei tale care iti arata cum sa iei decizii in mod corect;
 • Vei avea repere pentru a identifica tipare comportamentale preluate care te împiedică să îţi manifești adevărata natură;
 • Ii vei întelege mai bine pe ceilalţi și impactul tău asupra lor şi vei putea evita, astfel, situaţiile tensionate sau care îţi aduc insatisfacţie, amărăciune, furie sau dezamăgire;
 • După ce/Daca ai beneficiat de o analiza fundaţională RAVE, (analiza graficului tau individual, care nu este parte din acest curs) vei putea ancora informaţiile primite şi să observi mai uşor modul în care condiţionarea din mediu te îndepărtează de la a lua deciziile corecte pentru tine.
LOCURI LIMITATE LA Sesiunile ONLINE! INSCRIE-TE ACUM

Urmareste-ne pentru informatii gratuite sau alatura-te grupului de facebook

Facebook

 Instagram

 YOUTUBE

Follow @lilianalutuhdro

INSCRIERE SI PLATA

Inscriere cursuri

Pentru a te inscrie la acest workshop este necesar sa completezi formularul de inscriere:

Verifica si folderul SPAM/JUNK al mailului tau pentru a primi detaliile legate de inscriere si plata.

Vrei sa afli cum poti castiga Vouchere HUMANDESIGNRO? Programul RECOMANDA-UNUI-PRIETEN.


  Data nasterii


  Ora exacta a naşterii
  (format 24 ore)

  Locul naşterii:

  Ai mai beneficiat de o analiză Human Design? Făcută de cine?

  Eşti de acord ca graficul tău să fie afişat şi comentat in timpul sesiiunilor LIVE, astfel incat să primeşti informatii personalizate?

  DaNu

  Ai un cod de recomandare si/sau un voucher? Deasemenea, precizeza-mi daca doresti sa te transferi de la cursul self-paced

  Doresc înscrierea la cursul (bifeaza optiunea ta):
  Curs 17sep-3nov LIVE

  Pentru generarea Suportului de practică care îţi va fi trimis prin email sunt necesare datele naşterii pentru maxim încă 4 persoane care îţi sunt apropiate (astfel încât să te poţi raporta uşor la interacţiunea cu ele). Este nevoie de:
  1. Numele care doresti sa fie afişat pe ele,
  2. data nasterii,
  3. ora naşterii,
  4. locul naşterii
  Poti trimite aceste date si dupa inscriere, prin email (liliana@humandesignro.ro)

  Date facturare :
  Nume prenume*:

  Adresa (localitate, str., nr.)*:

  Judet*:

  Verifica si folderul SPAM/JUNK al mailului tau pentru a primi detaliile legate de inscriere si plata.
  ----------


  Plata
  1400 ron- Early BIRD – 15 august
  1600 ron

  Costul cursurilor se poate achita cu cardul (MobilPay) sau prin transfer bancar.

  După completarea formularului de înscriere vei fi redirectionat in pagina de plata si vei primi automat aceste detalii si pe mailul menţionat. Verficaţi şi folderul JUNK/SPAM al mailului dvs.

  Pret redus: 1280 ron

  Vei putea alege această opţiune dacă eşti PROIECTOR sau dacă te confrunți temporar cu resurse financiare limitate și ai beneficia de un sprijin pentru a accesa acest serviciu.

  Bursa humandesignRO: 800 ron

  Alege acest preţ dacă ai sub 28 de ani, eşti şomer sau te  confrunţi cu dificultăți financiare care nu ţi-ar permite să accesezi acest curs. Scrie-mi un email pentru a solicita bursa humandesignro.ro : liliana@humandesignro.ro

  CURS ABC-UL RAVE

  CONSULTATII INDIVIDUALE HUMAN DESIGN
  Curs CELE 4 TIPURI

  Privacy Settings
  We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy
  Youtube
  Consent to display content from - Youtube
  Vimeo
  Consent to display content from - Vimeo
  Google Maps
  Consent to display content from - Google