Obişnuiesc sã interacţionez şi să ofer în mod diferit servicii sau beneficii, în funcţie de tipul tău din Human Design.

Este şi unul din motivele pentru care nu găseşti prea multe date de contact pe website-ul meu, dacă nu completezi un formular cu datele naşterii, astfel încât să îţi pot vorbi în mod autentic.

Avem atât de rar ocazia să fim trataţi corect, în concordanţă cu designul nostru, încât acesta este ultimul lucru la care aş vrea să renunţ, indiferent cât de restrictiv poate părea câteodată în demersul de a atrage clienţi. Pâna la urmă sunt un 2/4, aşa că barierele sunt o parte din procesul meu corect.

Una dintre primele întrebări pe care mi le-a pus cineva, acum aproximativ 6 ani, cand am început să ţin cursuri de Human Design, a fost: De ce nu pot primi şi eu reducerea pentru Proiectori? De ce sunt discriminată pentru că sunt Generator?

De curând, un prieten care a observat că Manifestatorilor le este permis să inţiez propriul schimb pentru un curs, m-a întrebat: Nu crezi că şi celelate tipuri ar putea avea ceva valoros de oferit, la rândul lor?

Singurul răspuns pe care îl pot da este că, nimic bun nu poate ieşi din interacţiunea greşită, o interacţiune care nu onorează strategia şi autoritatea fiecăruia.

Manifestatorii sunt aici să iniţieze şi, doar atunci când o fac, putem beneficia cu toţii de frumuseţea darului lor. Aşa că , DA, ei pot iniţia o altă modalitate de a plăti un curs. Ei ar trebui să-şi initieze propria participare la un curs, chiar dacă poate vor participa, în final, în condiţiile standard.

Noi, Generatori, Proectori, Reflectori, nu suntem aici să iniţiem. O descriere detaliată şi secţiuni multiple ale unei pagini de curs, la care putem răspunde, sunt oportunitãţi de a ne pune la treabă strategia şi autoritatea.

Manifestatori, Generatori, Proiectori şi Reflectori, sunteţi toţi speciali!

Proiectorii sunt, însă, singurii care au nevoie de o invitaţie specială, şi ei sunt cei care au nevoie de o educaţie aprofundată, să devină maeştri ai unui sistem, pentru ca noi să putem beneficia de expresia darului lor în lume.

Oricât de  discriminant ar putea părea, la o primă vedere, este doar modul meu de a da tipurilor diferite,  oportunităţi egale de a-şi exprima potenţialul în lume.

Ori de câte ori învăţăm despre cele 4 tipuri şi, cu atât mai mult, când folosim aceste informaţii în rutina noastră zilnică, ne aducem contribuţia proprie la crearea unei lumi mai tolerante care poate deveni un mediu care ne hrăneşte adevăratul potential.

Image by Gordon Johnson from Pixabay, Image by Michal Jarmoluk from Pixabay

 

Incepe in Bucuresti, pe 17 iulie, ora 18:30.

 

Scrie-mi (liliana@humandesignro.ro) daca doresti sa participi ONLINE.

Generatori, Manifestatori, Proiectori, Reflectori