Înregistrarea Previzunilor pentru Anul NOU RAVE 2022 este furnizata în cadrul unui grup privat de FACEBOOK.

Pentru vizualizarea este NECESARĂ deţinerea unui cont FACEBOOK personal (nu pagină) pe care să îl furnizezi în formularul de comandă.

Urmareste aici un fragment:

120 RON

COMANDA

Fiecare AN NOU RAVE marchează începutul unui nou ciclu solar caracterizat de teme specifice care marchează evoluţia noastră la nivel global

În cadrul acestui webinar a fost analizat tabloul Anului Rave 2022. Îţi vor fi oferite informaţiile cheie de care ai nevoie pentru a folosi contextul acestui an în modul cel mai bun pentru tine. În cadrul webinarului vei regăsi detalii despre:

  • Semnificaţia celor 6 forţe definite: Putere, Unda cerebrală, Carisma, Conştientizare, Zbatere, Conservare

  • Cele  26 de activări şi descrierea lor din Rave I’Ching

  • fundalul pe care se va desfăşura „filmul” acestui an

  • tema luptei pentru supravieţuire, conservarea şi conştientizarea valorilor corecte pentru asumarea respnsabilităţii, tema arhetipurilor de protectie

  • cum anume să integrezi şi să utilizezi aceste informaţii.

O analiză Human Design nu interpretează conjuncturi, scopul acesteia este de a oferi cât mai multe cuvinte-cheie care să descrie în mod obiectiv aspectele întâlnite. Din acest motiv, câteodată,  poate fi greu sã ne imaginăm cum va arăta o situaţie concretă, dar vom putea recunoaşte cu uşurinţă temele colective atunci când ne lovim de ele. Aceste forţe ne pot  împinge să luăm decizii incorecte, care nu au la baza Strategia şi Autoritatea decizională.

Deşi nu este obligatoriu, cunoaşterea propriei Strategii şi Autorităţi decizionale este recomandată, deoarece îţi oferă cea mai bună bază de utilizare a acestui raport. Îţi poţi afla Strategia şi Autoritatea decizională în cadrul unei Analize Individuale Rave.

FORMULAR DE INSCRIERE

Dupa completarea datelor vei fi redirectionat in pagina de plata. Vei primi detaliile de plata si copia formularului si pe email.

Verifica si folderul JUNK/SPAM.

Numele tău *

Sex:
Numele Profilului de FACEBOOK (este obligatoriu pentru a avea acces la inregistrare):

Date facturare:
Nume prenume*:

CI(serie,nr):

Adresa (localitate, str., nr.)*:

Judet*: